Kako se Addison Rae bori protiv problematične kože?

by | 17 juna, 2022
Addison Rae

Addison Rae je TikTok senzacija koja je postala popularna po plesnim koreografijama. A svoju popularnost je iskoristila da skrene pažnju na svakodnevne kožne probleme mladih.

Bilo zbog brojnih filtera na društvenim mrežama, jake šminke ili dobre kamere, ali retko kada vidimo poznate dame sa problemima na koži. Ipak, svima nam je jasno da se čak i najveće zvezde bore s aknama, proširenim porama, bubuljicama…

I na našu sreću, sve je više zvezda koje o tome otvoreno govore, dajući dobar primer svojim fanovima, kojima su uzori. A jedna od njih je i TikTokerka Addison Rae. 

View this post on Instagram

 

A post shared by Addison Rae (@addisonraee)

Addison Rae i borba s aknama

Addison je postala popularna 2019. godine, kada je na TikToku počela da objavljuje plesne koreografije. Ubrzo nakon toga se proslavila, a dosad je glumila u nekoliko ostvarenja. Ona je odlučila da svoju popularnost pozitivno iskoristi i da skrene pažnju upravo na probleme sa kožom, sa kojim se i ona suočava. Addison je odlučila da pokaže istinitu stranu života mlade žene koja se bori sa aknama.

Ona je u videu pokazala svoje lice, na kojem postoje vidljivi ožiljci od akni i bubuljica.

U poslednje vreme se ne osećam lepo, ali sam odlučila da budem zadovoljna svojom kožom čak i kada poželim da bude drugačija, rekla je.

@addisonre @kennedy5ever ♬ som original – lau 🙂

Nažalost, u proteklih nekoliko godina, koža mi je skroz drugačija. Javljaju se bubuljice kao i cistične akne. Trudim se da čistim lice svakodnevno i da izbegavam šminkanje, kako bi mi koža disala, priznala je Addison.

Zahvaljujući ovakvom sadržaju na društvenim mrežama i iskrenim objavama, ova TikTokerka postala je ikona pokreta „skin positivity“ i mnogim mladim devojkama pokazala je da su nesavršenosti na koži sasvim prirodna pojava i da ih imaju svi, te da se toga ne treba stideti.

 

 

lepotaizdravlje.rsVittorio Zunino Celotto / Staff via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.