Lepota iz muškog ugla: Lepotice kojima se mi divimo, a muškarcima su neprivlačne

by | avgust 27, 2022
neseksipilne zvezde

Privlačnost i lepota su sve, samo nisu objektivne kategorije. Pojedine zvezde su uzori mnogim ženama na planeti, a muškarcima su, jednostavno, neprivlačne

Mi se ugledamo na njih, kopiramo njihov izgled i doživljavamo ih kao uzor lepote i stila. Ipak, izgleda da su zaista žene sa Venere, a muškarci sa Marsa – one su se ujedno našle na listama žena sa najmanje seksipila. Naravno, kada su te liste pravili muškarci.

Bilo da ih smatraju premršavima, nogatima, histeričnima… kada treba da istaknu glavni nedostatak koji ih odbija, muškarci jednostavno kažu da ove dame „nemaju ono nešto“. Doživljavaju ih, pre svega, kao hladne. Sudeći po tome: odeća po poslednjem trendu i vitka linija nisu garant uspeha kod muškaraca. Zato, širok osmeh i samo napred.

 

Uma Thurman

Quentin Tarantino naziva čak i stopalo Ume Turman naziva šarmantnim, a njena scena plesa sa Travoltom u filmu Petparačke priče postala je kultna. Žene žude za  njenom visinom i linijom. Pa, ipak, muškarcima ova lepotica baš i nije zanimljiva. Britanci su bili spremni da je čak stave na listu najneseksipilnijih žena.

Uma thurman

 

Sarah Jessica Parker

Svi mi ovde mršavimo, pažljivo biramo hranu, patimo ako nismo veličina 36… A onda, muškarci kažu da košćate dame nisu seksi! Sarrah Jessica Paker jedna je od najznačajnijih trendseterki, sve uzdišemo za njenim plakarom iz serije Seks i grad i uporno pokušavamo da ponovimo njene autfite. Muškarci, sa druge strane, stavili su je na prvo mesto najneseksipilnijih žena sveta. Ona je samo slegnula ramenima i nastavila po svom.

sarah jessica parker

 

Lindsay Lohan

Skandalozna Lohan bila je na listama i najseksipilnijih i potpuno aseksualnih. Kada se pojavi u topiću i uskim farkama, posle poslednje rehabilitacije, muškarci su spremni sve da joj oproste i zavisnosti i buran život. Ali, onoga trenutka kada počnu histerične scene po kojima je postala jednako poznata kao i posvom sekspilu, automatski izgubi privlačnost. Ovakav način života ostavio je dubok trag na njenoj koži i licu i sada se ona sve češće nalazi na listama neprivlačnih.

lindsay lohan

 

Hilary Swank

Krv španskih i indijskih predaka teče u venama glumice. Hrabra i živahna devojčica iz škole nabavila je sportsku uniformu i takmičila se na prvenstvima u gimnastici i plivanju. Hilaryna prva velika uloga bila je u filmu Karate Kid 4, a njene umetničke veštine su izazvale divljenje kada je glumica igrala transrodnu osobu u drami Boys Don’t Cry. Fenomenalna glumice u mladića ocenjena je kao jedna od najboljih u istoriji filma. Ipak, androgen izgled glumice očigledno baš i ne oduševljava suprotni pol.

hilary swank

 

Kristen Stewart

Pre nekoliko godina, izbirljivi Britanci birali su najneseksi zvezde.  Zvezda Sumrak sage Kristen Stewart osvojila je nečasno prvo mesto! Smešno je, ali godinu dana ranije, glumica je, porglašena jednom od 20 najlepših žena časopisa Maxim. Neka publika odluči.

kristen stewart

joe, maher, rachel luna, james gourley, david livingston, dimitrios kambouris,