Zvezde koje ne menjaju frizuru: Ove dame već decenijama nose isti hair stil

by | 24 septembra, 2022
zvezde koje ne menjaju frizuru

Predstavljamo vam zvezde koje ne menjaju frizuru već decenijama.

Mnoge devojke nikada nisu promenile frizuru ili niti su se farbale. Ne vole svi da eksperimentišu sa svojim izgledom, jer se plaše da im nova frizura neće odgovarati. Zapravo, čak ni zvezde nisu spremne za ovakvu vrstu promene. Neke poznate ličnosti već nekoliko decenija ne menjaju ni oblik frizure, a ni boju kose.

Zvezde koje ne menjaju frizuru

Anna Wintour

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Wintour (@wintourworld)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Wintour (@wintourworld)


Glavna urednica časopisa „Vogue“ nije menjala frizuru oko 50 godina. Ovo je njen zaštitni znak, sa kojim se nikada neće rastati.

Kate Middleton

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess of Wales (@kate.my.princess)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Style Watch (@royalstylewatch)


Apsolutno svi su oduševljeni frizurom ove princeze, a ona je nosi ceo svoj odrasli život. Milioni devojaka, sigurni smo, dolaze kod svojih hair stilista i traže istu frizuru. Zahvaljujući pravilnom stanjivanju kose, lako ju je stilizovati, a a i pravljene lokni je olakšano.

7 modnih trikova Kate Middleton: Kako da se oblačite kao princeza?

Zvezde koje ne menjaju frizuru- Jennifer Aniston

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨ (@anistoncraze)


Uvek se sećamo Jennifer sa kaskadnom frizurom koja je bila veoma popularna 90-ih. Međutim, čak i sada izgleda prilično relevantno. U stvari, glumica je odlučila da eksperimentiše nekoliko puta i čak je napravila bob frizuru, ali se onda ipak vratila svojoj omiljenoj frizuri.

Angelina Jolie


Glumica je dugo bila u potrazi za sobom i stalno je menjala boju kose i frizure. Ali 2000. godine konačno se odlučila za ovaj look, a njena frizura je počela da izgleda upravo onako kako smo navikli.

Pronalaženje idealne frizure i boje kose je izuzetno teško, a sigurni smo da su poznate ličnosti morale satima da sede u stolici kod eminentnog stiliste koji im je odabrao kultni izgled. Uprkos činjenici da su neke zvezde odabrale svoje frizure pre 20-ak godina, pa čak i više, one i dalje izgledaju elegantno i sveže, a sve zato što im look zaista pristaje i čini ih mlađima.

Lepota i zdravljeGareth Cattermole / Staff via Getty Entertainment; Jon Kopaloff / Stringer via Getty Entertainment; Chris Jackson / Staff via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.