Najbolji cvetni parfemi za 2024: 7 nezaboravnih mirisa

by | mart 8, 2024
Najbolji cvetni parfemi za 2024: Mirisi koji se ne zaboravljaju; prelepa mlada žena u belom topu na bretele uživa u mirisu parfema

Ako postoji jedna kategorija parfema koju bismo opisali kao klasičnu, to bi bila cvetna. A koji su najbolji cvetni parfemi za 2024?

Ne postoji ništa lepše od mirisa kvalitetnog parfema. Naročito cvetnog. Parfimeri su odabrali najlepše cvetne parfeme za 2024. koje možete nositi tokom cele godine.

Koji su najbolji cvetni parfemi za 2024?

1. Ellis Brooklyn FLORIST

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Paola’s Perfumes & Reviews (@paolasperfumes)

Unutar mat ružičaste staklene bočice je svež, pun buket mirisa. Đurđevak, tuberoza, gardenija, jasmin i orlovi nokti stvaraju bujnu aromu i miris koji dugo traje. Ali obavezno prvo testirajte parfem pre nego što ga kupite, jer kao će se miris razvijati zavisi prvenstveno od hemije vaše kože.

2. Fine’ry Magnetic Candy

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Layla Jamil 🧿 (@fnpbeauty07)

Ovo je miri u koji ćete se odmah zaljubiti ako volite cvetne parfeme. Note šećerne vune i pomela trenutno stvaraju praznični ambijent nalik karnevalu sa slatkom i sočnom aromom koja nije preterano slatka. Dok se u suvom delu može pohvaliti zašećerenom notom ljubičice koja miriše na čisto i sveže.

3. Creed Spring Flower

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fleurs de Villes (@fleursdevilles)

Creed je jedna od najluksuznijih mirisnih kuća u svetu, tako da nismo iznenađeni elegancijom ovog mirisa, koji je smešten unutar jednako prelepe ružičaste staklene bočice. Inspirisan Florom, rimskom boginjom proleća, opojni parfem otvara se notom svetlucavih citrusa, koa se razvija u svog imenjaka — smelo belo cveće.

Sve ovo je predivno izbalansirano sa šapatom breskva-kajsije i drvenih nota, čineći veoma dobro zaokružen i sofisticiran cvetni parfem. Kao i mnogi iz Creed-a, ovaj miris je bogat, tako da ima odličnu postojanost i intezitet. Idealan parfem za hladnije prolećne dane i večernje izlaske.

4. Versace Dylan Purple

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Life Perfumes ✨ (@lifeperfumesoficial)

Dve reči: voćni šampon. Ovaj parfem miriše upravo tako — čist, oštar, sočan cvet u kojem želite da se okupate. Kruška, bergamot i gorke narandža evoluiraju u zvezdu parfema (i inspiraciju za ljubičastu bočicu), freziju, koji nudi sopstvenu voćnu aromu nalik na jagode.

5. Phlur Missing Person

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели kels | beauty & lifestyle ☁️ (@chicwithkels)

Delikatni cvetovi ciklame i nerolija pomešani su sa mekim mošusom i drvetom kako bi se napravio blago puderast, suptilno seksi i potpuno intiman parfem. Međutim, pošto je tako mekan i čist miris, ne traje dugo.

6. Initio Parfums Atomic Rose

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели EleganceStyle Perfumes & Gifts (@elegancestyle_uae)

Atomic Rose je prava seks bomba. Koristi dve vrste ruže (bugarsku i tursku), egipatski jasmin i vanilu kako bi stvorio opojan, baršunast miris koji je topao, bogat, popustljiv i pomalo drzak, zahvaljujući dodatku svetlucavog bergamota. Snažan, zavodljiv parfem koji nokoga ne ostavlja ravnodišnim. Zljubićete se na prvi miris.

7. Kayali Déjà Vu White Flower 57

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NICHE PERFUMES & LUXURY DIFFUSER STORE IN LAGOS 🇳🇬 (@t.o_scentsanddiffusers)

Mešavina jasmina, gardenije, tuberoze, vanile, sandalovine i kašmira obara s nogu. Budući da je parfem prilično jak, nije dobra ideja da ga nosite po vrelom i sparnom vremenu, a nije pogodan ni za skučene, zatvorene prostorije kao što su kancelarije.

LightFieldStudios/gettyimages.com