Kraljevska ljubavna priča koja diže prašinu: Šta o Megan i Hariju otkriva tizer njihove očekivane serije?

by | 4 decembra, 2022

Još od čuvenog intervjua kod Opre Vinfri, svet sa nestrpljenjem čeka najavljenu Netfliksovu seriju o čuvenom zabludelom paru kraljevske porodice: Meghan Markle i Princu Harryju. I eto – prvih dana decembra stigao je najavni trejler i prašina je odmah poletela.

Jednominutni tizer prikazuje nikada ranije viđene fotografije para, prikazane crno-belo. U nekoliko klipova Megan izgleda kao da je na granici plača. Uz poruku: „Kada su ulozi tako visoki, zar nema smisla čuti našu priču od nas?“ najavljuju seriju koja za koju nedelju kreće na mreži Netflix.

Otkud pompa oko serije?

Pa, kada rešite da se odreknete krune, kada počnete da urušavate tradiciju koja je građena vekovima, kada otvoreno prozovete najmoćniju kraljevsku porodicu na svetu za krupne stvari kao što je rasizam – onda je jednostavno za očekivati da ćete prirediti još uzbuđenja.
Neki u tome vide iskrenu želju para da kaže svoju verzije priče. Drugi, svesan i nameran pokušaj da se zaseni slava Vilijama i Kejt, treći – odličnu marketinšku priliku.

Ko god da je u pravu – nevažno je. Serija samo što nije i srušiće rekorde gledanosti. Za početak, hajde da otkrijemo skrivene detalje iz sad već čuvenog tizera.

 

Skriveni detalji tizera serije o Megan i Hariju

 

Prva lična fotografija sa svadbe

Crkveni deo venčanja u Saseksu prenošen je na tv-u, ali su se večera i događaji nakon nje odvijali iza zatvorenih vrata. Pozvani su samo najbliži i najpoverljiviji prijatelji para, a neki od Harijevih starih prijatelja su čak skinuti sa liste gostiju.

Nova crno-bela fotografija prikazana u tizeru prikazuje mladence na podijumu za igru kako se drže za ruke dok plešu. I gosti oko njih uživaju u slavlju, držeći piće u rukama i krećući se uz muziku. U pozadini su ogromni cvetni aranžmani i velika klizna vrata kuće Frogmor. Među plesačima se vide Majk i Zara Tindal.

 

Prvi zajednički odmor

Mnoge slike u prvom delu trejlera za ljubavnu priču Harija i Megan snimljene su u ranim danima njihove romanse. Nekoliko fotografija ih prikazuje u Bocvani. Par je otputovao tamo 2016. godine, samo nekoliko meseci nakon njihovog prvog sastanka u Londonu. Koristeći putovanje kao priliku da se bolje upoznaju, Megan i Hari proveli su pet noći u pustinji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sussex Royal Family (@sussexroyal_life)

Prema biografiji Vojvode od Saseksa U potrazi za slobodom, Hari je bio „zadivljujuće iznenađen“ koliko je Megan delovala  „prizemljeno“ tokom putovanja. Amerikanka je navodno nosila vrlo malo odeće, brisala je lice maramicama za bebe i koristila šumu umesto toaleta.

 

Princ sa gitarom

Još jedan snimak sa odmora prikazuje Harija kako drži gitaru i Megan kako stavlja svoju ruku u njegovu. Postojale su glasine da bi princ mogao da svira ovaj instrument, iako nikada nisu potvrđene. Jednom je Hari odbio da peva sa Džonom Bon Džovijem, rekavši da bi muziku radije prepustio profesionalcima.

 

Kuća Saseksa

Na jednoj fotografiji se vide vojvoda i vojvotkinja kako se ljube u kuhinji, dok Megan sedi na kuhinjskom ostrvu, a Hari se naginje ka njoj, naslanjajući se na radnu ploču. On nosi belu košulju i pantalone, a ona je u večernjoj haljini, tako da je snimu očigledno prethodio neki važan javni događaj.

 

Odlazak

Još jedan retki snimak prikazuje Harija i Megan kako hodaju prema vratima dok se napolju vidi automobil koji čeka par. Ne zna se gde i kada je slika nastala, ali ako se dobro pogleda, u donjem desnom uglu se vidi kutija sa natpisom: „Njeno veličanstvo“. Čini se da je fotografija snimljena na dan kada su se Hari i Megan oprostili od svog britanskog osoblja počastivši ih ručkom u londonskom prestižnom hotelu Goring, koji se nalazi odmah iza ugla Bakingemske palate.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sussex Royal Family (@sussexroyal_life)

Emocije

U ovom kadru, Megan je uhvaćena tokom emotivnog sloma, kada je pokrila lice rukom i stezala mobilni telefon. Čini se da je fotografija snimljena u jednoj od njegonih i Harijevih odaja, jer je stolica prekrivena Hermesovom navlakom od 1.260 funti. Isti model je prikazan u video snimku koji je Megan objavila za svoj 40. rođendan u avgustu 2021. Snimljen je u kući Saseksa u Montesitu. Inače, ovaj detalj je u nekim gledaocima dizazvao sumnju da se radi o montiranom kadru koji je snimljen kasnije.

 

Još optužbi

U jednom delu trejlera, Hari kaže: „Niko ne vidi šta se dešava iza zatvorenih vrata“, dok pokazuje fotografiju na kojoj Megan izgleda uznemireno. Nakon toga, prikazana je jedina slika ostalih članova kraljevske porodice u celom trejleru – a na fotografiji su Megan, Vilijam, Kejt i Kamila. Fotografija je snimljena na službi Dana Komonvelta 2019. u Vestminsterskoj opatiji dok je Megan bila trudna sa Arčijem.

 

I druge lične fotografije

Na drugim fotografijama, Saseksi se pojavljuju uglavnom u neformalnim trenucima: u foto kabini, u prirodi sa istom gitarom, sa psima. Na jednoj od slika, vojvotkinja je prikazana trudna.

društvene mreže


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.