Sivi karmin Gigi Hadid: Grunge šminka je opet u modi!

by | 23 novembra, 2022
sivi karmin gigi hadid

Taman u periodu kada sa boja jeseni i bundeve, prelazimo na crvene božićne nijanse, trendseterka Gigi Hadid uspela je da nas ponovo iznenadi. Ona je kao trend nametnula krajnje neobičan sivi karmin i time oživela grunge modu devedesetih.

U čemu je posebnost ovoga njenog izdanja? To što je sivu nijansu, koja se obično koristi samo za helovin kostime, učinila krajnje nosivom. Malo miksanja boja i negativni efekti sive su nestali: nema ispijenog izraza, niti lice izgleda starije. U čemu je trik?

 

 

Sivi karmin: kako postići pravu nijansu?

Siva je, u suštini, pogodna boja za oba podtona kože i topli i hladni. Ono o čemu mora da se vodi računa je da sivi karmin ne doprinese tome da lice izgleda beživotno. Da bi eliminisale ovaj efekat, Gigi njena šminkerka su dodale toplinu podlozi i iskoristite bogate, tople boje senke. Konkretno,Gigi Hadid se opredelila za dodatnu količinu bronzera i za senku u bakarnoj boji.

Šminka na očima može da bude prilično smela, ali izbegavajte grafiku i oštre linije. Krilo je sasvim u redu, ali neka bude mekše nego obično. Takođe, jako je važno da izaberete adekvatno rumenilo, pogotovo ako vam je koža inače svetla ili prilično bleda.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.