Veza sa maloletnicom: Zvezde koje su imale zabranjene afere

by | 15 marta, 2023
Veza sa maloletnicom

Koja je maksimalna dozvoljena razlika u godinama između parnetnera? Izgleda da veza sa maloletnicom mnogim zvezdama nije bila strana tema.

Tada su izazvali veoma burnu reakciju javnosti, a sada se čini da to više nikog ne iznenađuje. Svedoci smo da partneri koji bi jedno drugom mogli da budu roditelj i dete često savršeno funkcionišu. Ipak, ove zvezde su imale devojke i do čak 30 godina mlađe od sebe!

Veza sa maloletnicom: Zvezde koje su imale zabranjene afere

Roman Polanski i Nastassja Kinski (43 godine i 15 godina)

Čini se da nema ništa iznenađujuće u tome što je Polanski, veliki zaljubljenik u romanse sa kolegama, skrenuo pažnju na jednu od najatraktivnijih žena. Nastasja Kinski je imala samo 15 godina kada je ova veza počela, a Roman čak 43 godine.

Ipak, uprkos svemu, njihova ljubav je trajala je tri godine, a rediteljeva voljena uspela je da postane brilijantna glumica. Nastasja, zaslepljena svojim uspehom, počela je da se ponaša neprikladno sa režiserima. Posle ove romanse, dugo je postala poznata kao tvrdoglava glumica, od koje možete očekivati nevolje na setu.

Sonny i Cher (27 godina i 16 godina)

Cher je došla da osvoji Holivud veoma mlada, imala je samo 16 godina. Sonny Bono, koji je tada imao 27 godina, već je bio uspešan pevač i producent. On je bio taj koji je pomogao Cher u postizanju cilja. Kada su se ujedinili u muzički duo, postali su vrlo uspešni. Zajedno sa muzičkom grupom razvijao se i njihov porodični život.

Živeli su zajedno 10 godina, nakon čega su se razdvojili. Uprkos tome, Cher i dalje priznaje da je Sonny ljubav njenog života.

Veza sa maloletnicom: Woody Allen and Soon-Yi Previn (49 godina i 13 godina)

Ovaj par može bez problema da učestvuje u takmičenju najskandaloznijih veza sa maloletnicom. Njihova veza je bila ispunjena skandalima. Od pravnih optužbi za maltretiranje Soon-Yi Previn od strane Woody Allen bivše žene do usvajanja dece.

Početak ove zabranjene ljubavi bio je krajnje neobičan. Sve je počelo kada je režiser bio oženjen devojčicinom usvojiteljicom. Kada je saznala za ovu vezu, izbio je skandal: Mia Ferrow je zahtevala da se Woody-ju zabrani da viđa svoju usvojenu decu. Ali takva drama nije zaustavila ljubavnike, ipak su se venčali. Sada imaju dvoje dece.

Sergey Shnurov i Oksana Akinshina (29 godina i 15 godina)

Mlada glumica i rok muzičar upoznali su se na snimanju filma. Sergey Shnurov je dirljivo pratio svoju voljenu u školu, gde su se ljubili pred drugovima iz razreda i nastavnicima. Nastavnici su reagovali po tom pitanju i pokušali da utiču na Oksanu i njene roditelje. Ali uzalud, niko ih nije mogao naterati da se rastanu. Samo nekoliko godina kasnije, ipak su se rastali.

Dmitry Dibrov i Polina (46 godina i 17 godina)

Upoznavanje poznatog TV voditelja sa njegovom budućom suprugom dogodilo se na takmičenju lepote, u kojem je učestvovala 17-godišnja devojka. Dibrov, koji je bio sudija na takmičenju, odmah je shvatio da ova učesnica neće biti samo prolazna afera, već će postati majka njegove dece, uprkos 30-godišnjoj razlici u godinama.

Veza sa maloletnicom: Ilya Averbukh i Liza Arzamasova (39 godina i 17 godina)

Par je svoju vezu dugo držao u tajnosti, plašeći se osude javnosti. Na kraju krajeva, kada se Liza zaljubila u svog mentora u emisiji „Ice Age“, imala je samo 15 godina. Tada se Averbukh ponašao prema njoj isključivo profesionalno. Ali glumica ga je, prema svom ličnom priznanju, već tada smatrala budućim mužem, koji je u to vreme imao 37 godina.

Miljana MomirovićStephen Chernin/Stringer/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.