Ispunite vašu kožu energijom i otkrijte njen sjaj

by | 28 marta, 2017

Nemate energije? Nedostaje Vam sna? Pod stresom ste? Ubrzan način života ostavlja trag na našoj koži. Svaka aktivnost, svaki trenutak života utiče na njen kvalitet i energiju. Laboratorije Vichy su istražile uticaj ubrzanog načina života (stres, umor, nedostatak sna, otežane životne situacije) na kvalitet kože.

Foto: PR

Rezultati istraživanja pomogli su im u stvaranju inovativnog kompleksa koji prirodno vraća blistavost koži i otkriva njen idealan kvalitet. Tako je formulisana prva Vichy nega koja ispunjava kožu energijom, IDÉALIA nega za glatku i blistavu kožu ispunjenu energijom. Novom formulom obogaćene su dnevne nege i serum iz istoimene linije, a ovogodišnja inovacija je IDÉALIA Noćna piling-nega koja pojačava blistavost kože.

VICHY EKSPERTIZA: KOŽA I ENERGIJA
Sastojci nove generacije ldéalia proizvoda, poznati su upravo zbog brojnih prednosti, kao što su ekstrakt fermentiranog crnog čaja, ekstrakt polifenola borovnice, kao i ekstrakt adenozina iz kukuruza, koji koži pružaju dnevni dodatak energije. Da bi se razvio ovakav inovativan kompleks koji vraća blistavost koži i otkriva njen idealan kvalitet, Laboratorije Vichy su sprovele brojna istraživanja u području umora kože, i izdvojili tri mehanizma koji doprinose umoru i promeni kvaliteta kože.

Foto: PR

1. OKSIDATIVNI STRES – Već samo življenje proizvodi oksidativni stres. Štaviše, koža je prirodno opremljena alatima za borbu protiv njega. No, svaki trenutak stresa ili umora kože i svaki sat sna manje povećavaju njihovu proizvodnju. Odbrambeni sistem kože ubrzo bude nadjačan. Po navršenoj tridesetoj godini, koža sve teže i teže odoleva njegovim napadima. Vremenom uočavamo oštećenja na ćelijama i usporavanje njihove obnove. Koža postaje beživotna i bez energije.
2. ĆELIJSKI METABOLIZAM – Kad je koža umorna, njeni generatori energije, mitohondrije, proizvode višak slobodnih radikala. No, ti radikali iskoriš
avaju njene resurse i menjaju njen ćelijski metabolizam. Time se započinje začarani krug, a koža je ta koja plaća cenu, žrtvujući ćelije kože i epiderma.
3. GLIKACIJA – Oksidativni stres prepliće se sa još jednim ključnim faktorom u procesu starenja ćelija, poznatim kao glikacija (stvrdnjavanje kolagenskih vlakana). Ova duboka promena u strukturi kože, koja postaje progresivna nakon 35. godine, preti blistavosti kože i uzrokuje pojavu sitnih bora.

Foto: PR

NOVI ENERGIZIRAJUĆI KOMPLEKS KOJI PRIRODNO VRAĆA BLISTAVOST KOŽI I OTKRIVA NJENU IDEALNU KVALITETU:
NOVO polifenoli borovnice – Sa devet puta većom oksidativnom snagom od grožđa, ekstrakt divlje borovnice, a posebno njeni polifenoli, štite od slobodnih radikala. Ovo čudesno voće takođe je snažno u borbi protiv MMP-a (matriks metaloproteinaza), enzima koji postepeno uništavaju kolagen u koži.
NOVO Prirodni adenozin iz kukuruza – Ovaj spoj pronašao je svoje mesto u stručnoj formuli Idéalie zahvaljujući svojoj sposobnosti da zaštiti mrežu mitohondrija, izvore ćelijske energije. Kao ozbiljan razbijač umora takođe doprinosi povećanju proizvodnje ove energije, tačnije adenozin-trifosfata.
Ekstrakt fermentiranog crnog čaja – Poznat i kao Kombucha, aktivni je sastojak linije Idéalia od samog početka. Dobijen biotehnološkim procesom, ovaj ekstrakt dragocene cejlonske vrste čaja odličan je za antiglikaciju, koju blokira do 79%. Ekstrakt prirodno sadrži AHA kiseline, vitamine i polifenole, i upravo zbog te kompleksnosti povećava blistavost i kvalitet kože.

INOVACIJA: IDÉALIA – NOĆNA PILING-NEGA KOJA POJAČAVA BLISTAVOST KOŽE – NOĆNA OBNOVA ZA OSETLJIVU KOŽU. Samo vi spavajte, Idéalia se brine za sve! Ovaj jedinstveni proizvod eliminiše višak mrtvih ćelija i stimuliše regeneraciju kože, kako bi reaktivirao sjaj njene površine. Obogaćen 4-postotnom glikolnom kiselinom, vrši blagi piling kože. Dokaz? Mogu ga koristiti i osobe sa osetljivom kožom. Obogaćena aktivnim ekstraktima fermentiranog crnog čaja i polifenolima borovnice, ova čudesna vodica nameće se kao pravi pravcati noćni serum. Nanesite je vaticom svake večeri (nakon skidanja šminke) i probudite se sa kožom koja je lepša, glatka i životnija, bez ispiranja. Ne ustručavajte se da nanesete preko nje i noćnu kremu, ukoliko vam koža zahteva nešto više udobnosti. Sa ovom formulom, dokazano, samo jedna noć je dovoljna kako bi se koži vratila blistavost. Vremenom blede čak i fleke, a bore se izglađuju. Koža je poput nove. Noćna piling-nega, 100 ml – 2.902 rsd

NOVA FORMULA: IDÉALIA – ENERGIZIRAJUĆA KREMA ZA GLATKOĆU I SJAJ – DNEVNA INJEKCIJA ENERGIJE. Svako jutro, sa svojim kompleksom polifenola borovnice i ekstrakta fermentiranog crnog čaja, IDÉALIA nega kože daje savršenu dozu hranjivih materija koje koži trebaju kako bi se nosila sa stresom i blistala do večeri. Bogata ovim novim ekstraktima, dnevna krema Idéalia nije ništa manje senzualna. Sveža, kremasta, svilenkasta… njena jedinstvena tekstura i dalje je neprikosnoveno senzualna, spajajući svežinu gela i udobnost kreme. IDÉALIA dnevna krema, 50 ml – 3,315 rsd

NOVA FORMULA: IDÉALIA SERUM ZA BLISTAVOST KOŽE bogat antioksidativnim citrusnim flavonoidima, energizirajućim adenozinom i posvetljujućim ekstraktom sladića za ubrzanje transformacije normalne kože u idealnu: prvi rezultati dokazani su već nakon 8 dana. S novom tečnom teksturom, koja nije lepljiva i odmah se upija, garantuje optimalnu hidrataciju tokom 24 sata.
Lagan, a opet velike snage, prikladan je za masnu kožu, kao i za suvlje tipove kože kojima je moguće priuštiti nanošenje i više slojeva nege bez rizika od guljenja kože. IDÉALIA SERUM, 30 ml – 4.567 rsd

ISPROBAJTE VAŠ IDÉALIA RITUAL ZA BLISTAVU KOŽU ISPUNJENU ENERGIJOM:
IDÉALIA NUIT obnavljajući noćni gel-balzam cilja na sistem obnove kože, aktivira se noću i tokom svake noći oponaša dejstvo regenerišućeg sna. Sveža IDÉALIA gel-krema za energizaciju i glatkoću, koja neutrališe prekomerni sjaj kože, ali nikad ne sputava blistavost. IDÉALIA nega za područje oko očiju koja deluje protiv podočnjaka, uklanja tamne kolutove oko očiju, s dvostrukim delovanjem: protiv stvaranja kako sitnih tako i dubokih bora. IDÉALIA noćni gel-balzam, 50 ml – 3,315 rsd

U SRCU SVIH PROIZVODA JE VICHY MINERALIZIRANANA TERMALNA VODA:
Rođena u srcu francuskih vulkana, bogata i uravnotežena u sastavu minerala, za Vichy mineraliziranu termalnu vodu je dokazano kroz 15 naučnih istraživanja da ima moć da vrati ravnotežu koži, učvrsti je i regeneriše. Čini je jačom i otpornijom na agresivni uticaj ekspozoma.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.