„Koristila ga je moja baka, zatim mama i tu tradiciju ne bih nikada menjao“

by | novembar 15, 2016

“Koristila ga je moja baka, zatim mama i taj spoj kvaliteta i tradicije duge više od 40 godina, ja ne bih menjao. Čast mi je i što ću svoje recepte moći da podelim sa svim ljubiteljima slatkiša”, kaže slavni poslastičar.

Foto: Promo

Foto: Promo

Vrhunski poslastičar Zdravko Gavrilović otkrio je tajnu svog zanata, neizostavni sastojak svakog dobrog kolača krije se u Dijamant maragrinu.

Ovaj „kulinarski mag“ kako ga mnogi doživljavaju, uživa da priprema neodoljive tradicionalne poslastice, a prema rečima velikana poput Pirsa Brosnana, Princa Čarlsa, Novaka Đokovića, Žarka Paspalja, Đorđa Balaševića, kada on uzme testo u svoje ruke, doslovno nastaje – čarolija!

Foto: Promo

Foto: Promo

Da li sve leži u talentu ili ipak svaki veliki majstor kuhinje ima poneku „slatku tajnu“?

„Prava je umetnost, kada u svakom trenutku možeš da se snađeš sa onim što imaš, međutim za pripremu najboljih poslastica, uvek koristim Dijamant margarin, jer njegova struktura najbolje sjedinjuje sve ostale sastojke. Svaki kolač pretvori u remek delo. Koristila ga je moja baka, zatim mama i taj spoj kvaliteta i tradicije duge više od 40 godina, ja ne bih menjao. Čast mi je i zadovoljstvo što ću nositi titulu brend ambasadora kompanije kao što je Dijamant i što ću svoje recepte moći da podelim sa svim ljubiteljima slatkiša.” – rekao je Zdravko Gavrilović.

Foto: Promo

Foto: Promo

Ako neko ume da inspiriše pripremom ali i nesvakidašnjim receptima, to je Zdravko. Čast mu je kada svojim kulinarskim savetima obraduje domaćice, pogotovo kada zahvaljujući njemu dođu do novih ideja i probude kreativnost u sebi.

PET_6323

Foto: Promo

Svoju ljubav prema slatkom zadovoljstvu Zdravko Gavrilović neguje kroz iskustvo dugo 22 godine, tokom kojih je osvajao mnoge medalje i priznanja i nije neobično što je kompanija Dijamant izabrala baš njega kao svog sledećeg ambasadora i zaštitno lice. Sigurni smo da će ova saradnja, na zadovoljstvo mnogih, iznedriti brojne kako tradicionalne tako i moderne poslastice, a da kada se u sve njih umeša i ljubav nastaje savršenstvo ukusa!

Tagovi: