Kako poznate dame održavaju svoju liniju? Marie Claire Srbija zna!

by | mart 29, 2024
trening poznatih dama

Svi se uvek pitamo kako poznate dame održavaju savršenu figuru na kojima im svi zavidimo. Međutim, Marie Claire Srbija vam prenosi kako izgleda trening poznatih dama.

Kako dolaze lepši dani, svako od nas se trudi da skine kilograme viška i da dovede liniju u savršeni red. Međutim, poznati imaju svoje rutine i načine na koje treniraju, a veliki broj njih to rado deli sa svojim fanovima. Prateći njihove savete, mnogi od njih uspevaju da stesaju svoju figuru.

Portal Marie Claire Srbija prati najnovije vesti iz sveta poznatih obraćajući posebnu pažnju na njihove navike i modne stajlinge koji oduševljavaju. Pored toga, portal se bavi i temama zdravlja i fitnesa, kao i saveta kako da izgledate najbolje što možete.

Kako izgleda trening poznatih dama?

Ako postoji brzinski način da rasteretite i um i telo, onda je to trening Majli Sajrus. Idealan kada nemate dovoljno vremena, ovaj trening će pokrenuti celo telo, sagoreti mnogo kalorija i pomoći da oblikujete figuru. Višezglobni pokreti aktiviraju svaki mišić, a kombinacija kardio i treninga snage su uvek pravi spoj. U nastavku pogledajte o kojih šest vežbi je reč.

Trening poznatih: Kako trenira Majli Sajrus za spotove?

 

 

Trening poznatih: Kako trenira Sloboda Mićalović?

Važi za jednu od najpoznatijih glumica ali pored toga, na njen izgled mnogima pada vilica. U nastavku pogledajte kako Sloboda Mićalović trenira. Istina je da genetika igra veliku ulogu ali uz dobru rutinu i adekvatan režim ishrane, ništa nije nemoguće. I glumica to veoma dobro zna. Ipak, trening koji preferira ne oduzima više od 15 minuta dnevno.

Trening poznatih: Kako trenira Dakota Džonson za snimanje?

I dok Dakota Džonson dominira kao superheroj u filmu Madam Veb, mnogi su se zapitali kako trenira da bi postigla tako dobru figuru.Verovatno biste pomislili da je za njenu ulogu morala da trenira satima u teretani i podvrgne se intenzivnom režimu. Ipak, istina je da jedini oblik treninga koji je imala je kardio trening – i to najviše 45 minuta.

Matt Winkelmeyer / Staff/GettyImagesEntertainment, Christopher Polk / Staff/GettyImagesEntertainment, R.Z./ATAImages, Jeff Spicer / Stringer/GettyImagesEntertainment