POKLANJAMO JANA VITAMIN ZA DOBAR IMUNITET I ENERGIJU

by | 22 februara, 2017

U zimskom periodu, zbog niskih temperatura, većinu dana provodimo u zatvorenom prostoru. Ovo je vreme kada posebno treba da pazimo na imunitet i obezbedimo telu dovoljan unos vitamina. U svakodnevnoj želji da budemo brži i produktivniji, multitasking je postao način života.

Foto: Promo

Srećom, i zimi kada nam imunitet najčešće slabi, imamo svoje saveznike – proizvode Jana vitamin koji prate naš ritam i poput nas rešavaju nekoliko stvari u isto vreme. Bogatstvom vitamina i minerala, Jana vitamin daje dovoljno energije da lakše prebrodimo stresni period, ali i podstrek da sve životne obveze obavljamo s mnogo više optimizma.

Jana vitamin proizvodi sa svojim benefitima daju energiju organizmu i čuvaju nam imuno sistem. Ako želimo da budemo aktivniji i poletniji, najbolji izbor je Jana vitamin activity sa ukusom jabuke i maline, koja sadrži vitamine B3, B5 i B6 i magnezijum. Ovaj sastav utiče na funkciju mišića, nervnog sistema, proizvodnju energije i smanjuje osećaj umora i iscrpljenosti.
Ako s druge strane želimo da ojačamo svoj imuno sistem, tu je Jana vitamin immuno koja sadrži vitamin C, B6 i B12 i cink. Vitamin C pospešuje i apsorpciju gvožđa, a cink održava našu kožu lepom.

Foto: Promo

Svojom prirodnom voćnom aromom, Jana vitamin razbudiće i naša čula. Osmišljena je da nas podigne i oraspoloži na prirodan način, baš poput okrepljujuće šetnje u prirodi. Dubinska hidratacija uz vitamine i minerale čini da se osećamo spremnima za sve dnevne izazove. Za stvarni život trebaju nam stvarne prednosti koje nam Jana vitamin daje.

Za pet najbržih čitateljki portala „Lepota i Zdravlje“ spremili smo paket Jana vitamina. Pišite nam na mejl [email protected] i ostavite svoje kontakt podatke kako bismo vam poslali nagradu.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.