Trendi jesenje cipele koje možete nositi na posao kad zahladi

by | oktobar 9, 2023
moderne cipele za posao

Cipele za posao mogu da budu odličan način da osvežite autfit. U ova četiri modela smo se prosto zaljubile!

Odeća za posao sama po sebi nosi ograničenja. Strogi kodeksi oblačenja u firmama sužavaju vam polje za modno izdražavanje, tako da jedan od najvećih izazova u svakoj sezoni postaje: kako naći trendi obuću i odeću za posao.

Dobar par cipela je jedan od najjednostavnijih i najeefektnijih načina da začinite poslovni autfit a da ne privučete negativnu pažnju. Ako nosite košulju i pantalone na peglu, par cipela sa jasnom modnom porukom može itakako da promeni ceo utisak.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako izabrati dobre cipele za posao?

To da moraju da se uklapaju u poslovna pravila i da nose vaš jasni lični pečat – već smo zaključili, Ali kada birate cipele za posao ne smete da zaboravite da jedna od najvažnijih osobina udobnost. Ipak je to par obuće u kojem treba da provedete osam ili više sati. Mora izdržati kada vam noge otiču od sedenja, kada trčite za taksijem ili autobusom i kada stiskate kvačilo u kolima.

Stoga je preporuka da birate cipele koje su rađene od prirodnih materijala,  sa savitljivim đonom. Bilo bi poželjno da vaše cipele za posao budu lagane, kao i da ogrničite potpetice na 6 centimetara visine.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Trendi cipele za posao za sezonu jesen/zima 2023/2024

Ovi modeli se sigurno uklapaju u svaki poslovni kod, pa su više nego dobrodošla dopuna vašeg poslovnog autfita.

Meri Džejn

Mislite o ovom modelu kao najboljem za kombinovanje sa udobnim haljinama i maksi suknjama. Mada, Meri Džejn cipele su toliko raznovrsne da slobodno  možete da ih nosite i sa klasičnim pantalonama i belom košuljom ili farmerkama i kariranim blejzerom.

Članak se nastavlja posle reklama

 Crne gležnjače sa visokom petom

Visoka puna, trouglasta peta postala je must have od kako je prošle godine Prada izbacila svoje neverovatne gležnjače. Ovakve crne gležnjače su klasične, a opet trendi i mogu da se kombinuju sa ženstvenim haljinama, klač torbicama i mantilima.

Članak se nastavlja posle reklama

Braon kožne čizme

Kostimi, pletene haljine, midi suknje A kroja – sve one su nezamislive na jesen 2023. bez kožnim braon čizama do kolena i to sa visokom petom.

Članak se nastavlja posle reklama

Luksuzne mokasine

Ne pričamo o ceni, pričamo o modelu! Ovo ne mora biti preskupi Gucci par, važno je samo da prate osobine modela. Oce cipele za posao imaju tanak đon i neizostavni akcenat u vidu kaišića, kao i svedene linije. Crne ili nude – izbor je na vama.

Članak se nastavlja posle reklama
AnnaZhuk/istock/gettyimagesplus