L&Z shopping vodič: Najbolji pokloni za muškarca za Dan zaljubljenih – oni koji će ga zaista oduševiti!

by | februar 9, 2024
najbolji pokloni za muškarca za dan zaljubljenih

Da li se i vi mučite kada mislite o poklonu koji će ga oduševiti i pokazati mu da ga volite? U tom slučaju, evo konkretnih predloga: najbolji pokloni za muškarca za Dan zaljubljenih

Njemu je nemoguće izabrati poklon! Ako ga pitate – ništa mu ne treba. Ili je bacanje para. Ili mu nije potrebno. Ili je boja mogla biti svetlija. Ili možda ipak tamnija. A to? Pa, to i nije baš njegov stil! Uh!!!

Šta biste dale da možete da mu odaberete poklon koji će ga zaista oduševiti? Da mu na Dan zaljubljenih pokažete koliko ga zaista volite i kako cenite sve one sitnice kojima vam pruža podršku svakoga dana i kojima se iskupljuje što vas toliko izluđuje? Oh, znamo! I mi smo bile u istom problemu. Zato smo i pozvale muški deo redakcije (a verujte, ima ih ovde nekolicina i trudimo se da ih ne izluđujemo preterano) da nam reši ovu dilemu. Koji su to najbolji pokloni za muškarca za Dan zaljubljenih?

Kako izabrati najbolji poklon za muškarca za Dan zaljubljenih?

Mislite li da je bilo mnogo lakše dobiti ovaj odgovor od kolega? Pa, ne baš! Izgleda da muškarcima zaista predstavlja opterećenje sve to oko poklanjanja. Pre svega, jer su u stalnom strahu da njihov poklon za nju možda neće biti dovoljno dobar. (Ali, o tome kasnije, rešile smo da pomognemo i muškarcima!) Ipak, nešto smo uspele da saznamo u „suprotnom taboru“.

Pravilo br. 1 : Najbolji poklon za muškarca je onaj koji poručuje: Volim te i ne očekujem ništa zauzvrat! Znači, važno je da se setite šta je to što je zaista interesovalo vašeg muškarca u proteklim mesecima i šta ga zaista čini strastvenim

Pravilo br. 2 : Vodite računa o njegovom životnom stilu i godinama. Ako kupujete za mladu odraslu osobu, potražite predmete koji će im pomoći da izgrade hobi ili veštinu, kao što su umetnički pribor, muzička oprema ili knjige na njihovu omiljenu temu. Za muškarce srednjih godina, odlične ideja je da  potražite predmete koji im mogu pomoći u svakodnevnom životu: organizator, tehnički uređaji ili članstvo u servisu za striming. Ako kupujete za starijeg muškarca, potražite predmete koji donose radost i opuštanje.

Pravilo br. 3 : Budite vesele! Ponekad, nije glavna stvar šta je u poklonu, nego ko ga poklanja. Zato, ne zaboravite da budete raspoložene i nasmejane!

 

Najbolji pokloni za muškarca za Dan zaljubljenih

Sada, kada smo se upoznale sa glavnim pravilima, evo naših konkretnih predloga koji će oduševiti vašeg muškarca!

Najbolji pokloni za muškarca do 1.000 dinara

Najbolji pokloni za Dan zaljubljenih do 3.000 dinara

Najbolji pokloni za njega do 10.000 dinara

Najbolji pokloni za  muškarca za Dan zaljubljenih iznad 10.000 dinara

Lachev/istock/gettyimagesplus