Ovo je poslednji trenutak: 10 ideja šta da poklonite dragom u najluđoj noći

by | decembar 31, 2016

Nova godina i pokloni, tako malo je ostalo, a vi ste zaboravili dečku da kupite poklon. Činjenica je da nemate baš puno vremena, zato morate brzo reagovati i prisetiti se šta bi njemu bilo najpotrebnije. 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Ugrabite karte za koncert njegovog omiljenog benda ili za utakmicu tima za koji navija

Ukoliko je vaš dečko strastveni obožavalac određene muzičke grupe ili ako znate da mu je stalo da pogleda utakmicu upravo sa tribina, karte će biti pun pogodak. Možete ih staviti u kovertu i tako mu predati ili, ako ne želite da on shvati da ste vi zapravo zaboravili njegov poklon, potrudite se da ga lepo upakujete i smislite način kako da mu uručite.

Članak se nastavlja posle reklama

Uplatite mu godišnju pretplatu za teretanu ili neku aktivnost koju odavno želi

Ovo može biti spas u zadnji čas, a budite sigurni da će ga to oduševiti. Dakle, ako ne znate šta ćete, kreditnu karticu u ruke i bacite se u akciju.

Pročitajte i…Ako kupujete praznične poklone, ove nikako (I nikome) nemojte

Još ideja na sledećoj strani…

Članak se nastavlja posle reklama
Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Uplatite mu vaučer

Ako još nemate poklon, ovo može biti vrlo originalna ideja, a internet vaš najbolji prijatelj. Imate milion opcija, od vaučera za besplatnu dostavu hrane, za kompjuterske igrice, knjige, diskove. Stavite mu ispod jelke kupon i čekajte njegovu reakciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Obradujte ga večerom u njegovom omiljenom restoranu

Ukoliko niste zakasnili sa rezervacijom, možete mu prirediti romantično veče uz njegovu omiljenu hranu, piće… Ili ako u vašem mestu postoji neko specifično mesto, poput restorana na vodi i tome slično, ni to nije loša ideja. Ne čekajte poslednji sekund, za vreme praznika mesta se brzo popunjavaju.

Kvalitetna boca viskija

Uvek možete ozići u obližnju radnju i kupiti flašu dobrog viskija. Ipak, ako on nije ljubitelj viskija, i dalje imate veliki izbor. Uzmite neko drugo skupo piće, recimo neko vino koje će mu biti po volji. Nije baš najoriginalniji poklon, ali šta je tu je. Vreme je isteklo.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i…Parfem kao poklon je odlična ideja! Mali saveti da ne pogrešite pri odabiru

Nastavak…

Članak se nastavlja posle reklama
Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Ukoliko ima neki hobi, ništa lakše za vas

Nešto za šta ste sigurni da bi voleo da ima, jeste neki detalj vezan za njegov hobi, sport koji voli… On će to znati da ceni. Iako nije baš toliko ličan poklon, za njega će imati emotivnu vrednost.

Odustanite od poklona i odvedite ga na odmor

Ovo jeste najskuplja opcija koju imate, ali i najlepša. Ne morate otići na put oko sveta, već možete organizovati jedan lep i romantičan vikend na nekoj planini, recimo.

Članak se nastavlja posle reklama

Obezbedite mu vožnju njegovim automobilom iz snova

Ovako nešto nije dostupno svuda, a ni cena nije za zanemariti. Ipak, ako on voli automobile, ovo će biti dobar poklon. Možete razmisliti i o skakanju padobranom, što da ne?

Pročitajte i...Da li ste već pisale Deda Mrazu? Na toj listi moraju se naći ovih 5 čarobnih beauty poklona

A ako ništa ne upali… pogledajte na sledećoj strani…

Članak se nastavlja posle reklama
Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Kupite mu brdo omiljene hrane ili slatkiša

To sigurno neće odbiti, naprotiv, biće oduševljen. Nekoliko kutija omiljenih poslastica sigurno neće moći da pojede u jednom dahu. Ovo vam takođe može završiti „posao“.

U krajnjem slučaju – slažite ga

Recite da ste mu nešto lepo naručili, ali da pošiljka iz nekog razloga kasni i da će vrlo brzo dobiti svoj poklon. Neće mu biti baš svejedno, ali dobro… Valjda će stići.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i…Savetujemo kako da bez greške odaberete savršen poklon parfem


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: