U.S. Polo Assn sezonski popust od čak -60% bez skrivenih ”DO”

by | 1 decembra, 2023
U.S. Polo Assn sezonski popust od čak -60% bez skrivenih ''DO'' je počeo

U.S. Polo Assn nudi vrhunsku garderobu – za celu porodicu. Kvalitetna, udobna, lepa, moderna i ekološki osvešćena.

U.S. Polo Assn – sinonim za kvalitet

U.S. Polo Assn

Za celu porodicu, naša jesen-zima kolekcija nudi vrhunske komade izrađene od kvalitetnih prirodnih materijala. Bezvremenski stilovi koji traju godinama uz kvalitetno održavanje, pastelne boje koje oživljavaju vašu garderobu, trendy dodaci koji se savršeno uklapaju u bilo koju priliku, kao i udobna obuća. Sve to čeka vas u našoj ponudi. U.S. Polo Assn. donosi svoje snažno nasleđe iz prošlosti u sadašnjost sa svežim imidžom u sezoni jesen/zima 2024.

Večne i klasične boje sezone poput žute, bordo i teget ističu se svojom očaravajućom privlačnošću. Boje koje ispunjavaju polo majice i džempere energijom dodaju živopisan i svež dodir jesenjim stilovima.

U.S. Polo Assn. ženska kolekcija za savremene, hrabre i moderne žene sa stilovima koji se protive vremenu.

Fantastična dečja kolekcija

Fantastična dečja kolekcija

Ove sezone, poseban naglasak je na našoj dečjoj kolekciji koja nudi komade za devojčice i dečake – savršene za školu ili vrtić. Takođe, u našoj novoj kolekciji i ponudi brenda, imamo i poseban baby program izrađen pažljivo od prirodnih materijala, namenjen najmlađima.

Polo Assn baby program

Posetite naše prodavnice, uverite se u posebnu ponudu našeg brenda i iskoristite sjajno sezonsko sniženje. Izdvojene modne komade naše kolekcije možete pronaći i na našem zvaničnom web-shopu uspoloassn.rs

Svesni svoje odgovornosti prema prirodi US POLO ASSN brend je svoju novu kolekciju napravio koristeći manje vode, sirovina i energije.

Pronađite nas na sledećim lokacijama:

  • TC Ušće Beograd
  • TC Galerija BWF Beograd
  • TC Promenada Novi Sad  
Rale Radović