HONOR i Porsche dizajn: HONOR zvanično potvrdio još jedan vodeći pametni telefon u saradnji sa Porsche dizajnom

by | februar 20, 2024
HONOR zvanično potvrdio još jedan vodeći pametni telefon u saradnji sa Porsche dizajnom

HONOR i Porsche dizajn udružili su se na novom projektu i kreirali fantastični PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR telefon.

Wallpaper je nedavno objavio intervju sa Juanom, glavnim dizajnerom u kompaniji HONOR i Karstenom Monerjanom, direktorom dizajna u Porsche Lifestyle Grupi, istražujući strateško partnerstvo i najnovije inovacije na PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR telefonu.

PORSCHE DESIGN HONOR

Tokom razgovora, otkrivene su ključne informacije o pomenutom uređaju, uključujući i prve skice dizajna, kao i potvrda drugog Porsche dizajn uređaja sa dodatnim inovacijama, raznolikost boja i inspiraciju klasičnim Porsche dizajnom. U nastavku otkrivamo detaljnije informacije o benefitima ovog telefona, dok ceo intervju možete pronaći putem
sledećeg linka: https://www.wallpaper.com/tech/porsche-design-honor-magic-v2-rsr-phone.

Honor i Porsche dizajn dele istu viziju

Karsten Monerjan naglašava ključnu ulogu traženja partnera sa zajedničkim vrednostima i ciljevima. Obe kompanije dele viziju postizanja izuzetnih i inovativnih proizvoda koji postavljaju nove standarde u industriji. Juan, glavni dizajner u kompaniji HONOR, naglašava značaj saradnje, naglašavajući Porsche dizajn kao optimalnog partnera za kreiranje novih i inspirativnih proizvoda.

Porsche dizajn

Porsche Design, kao ekskluzivni brend, teži oživljavanju jedinstvenog Porsche duha i vrednosti, dok se HONOR afirmisao kao ključni igrač u industriji pametnih telefona. Ovo partnerstvo donosi kolektivne inovacije korisnicima širom sveta.

Monerjan naglašava analogiju između luksuznih Porsche automobila i novog telefona, ističući važnost stvaranja proizvoda koji izaziva zadovoljstvo korisnika. Obe kompanije se trude da pronađu najnovije tehnologije, materijale i korisničke interfejse kako bi osigurali vrhunski doživljaj.

Porsche automobil i novi Honor telefon

Partnerstvo između kompanija HONOR i Porsche dizajna, ne samo da obuhvata fizički oblik uređaja, već i oblikovanje korisničkog interfejsa. Porsche Design tim je dao doprinos detaljima kao što su „live” pozadine i animacije inspirisane Porsche automobilima, dodatno produbljujući sinergiju između ova dva brenda.

Pametni telefon, koji je najavljen kao još jedan vodeći uređaj u asortimanu kompanije HONOR, obećava nastavak inovacija u saradnji sa Porsche dizajnom. Partnerstvo teži stvaranju proizvoda koji se ističu i pružaju jedinstveno iskustvo korisnicima, postavljajući nove standarde u industriji pametnih telefona.

Kompanija HONOR, globalni lider u tehnološkoj industriji, potvrdila je svoje prisustvo na MWC 2024, gde će predstaviti svoju najnoviju seriju vrhunskih pametnih telefona – HONOR Magic V2 RSR i HONOR Magic6. Za više detalja sa MWC sajma 2024, pratite: https://www.hihonor.com/global/events/honor-mvc/ 

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:
https://www.facebook.com/HonorSrbija/
https://twitter.com/Honorglobal
https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr
https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured
https://www.instagram.com/honorglobal/
http://www.youtube.com/c/HonorOfficial

HONOR i Porsche dizajn