Tradicionalna ajurveda u službi zdravlja savremenog čoveka

by | 5 aprila, 2017

Svima onima koji brinu o svom zdravlju New Earth Ayurveda Health Center iz Zagreba nudi sve segmente ajurvedske medicine: pulsnu dijagnostiku, tretmane, dubinsku detoksikaciju organizma – popularnu panchakarmu, ajurvedsku ishranu, jogu, edukaciju, kao i ajurvedske organske preparate sertifikovane u Europskoj uniji.

Foto: PR

Ovaj centar zapošljava osamnaest osoba i okuplja niz stručnjaka na polju ajurvedske i zapadne medicine, ajurvedske ishrane, kao i joge, predvođene lekarima iz porodice Indukuri, s više od 600 godina tradicije, čiji su članovi u XV veku, na dvoru dinastije Reddy, delovali kao kraljevski lekari. Pregled kod ajurvedskog lekara u New Earth centru osigurava individualnu dijagnostiku, koja uključuje i zdravstvene preporuke za dalji život. Ajurvedski pristup preventivi i lečenju sagledava svakog čoveka individualno, proučavajući njegovo trenutno stanje kao indikaciju za bolesti kojima organizam u budućnosti može biti podložan.

Foto: PR

Ajurvedski lekar propisuje neophodnu terapiju u vidu tretmana, biljnih preparata, te tromesečnog plana ishrane.

Centar je opremljen za celodnevni boravak pacijenata, što uključuje i puni ajurvedski pansion. Posetiocima iz Srbije obezbeđen je smeštaj nedaleko od Centra, ili u samom centru Zagreba.

www.neweartheurope.com

Kliknite na sledeću stranicu…

Isprobajte pulsnu dijagnostiku i u Beogradu!

U periodu od 10. do 14. aprila 2017. New Earth Ayurveda Health Center otvara privremenu ordinaciju u Beogradu (SuperStar Culture, Uzun Mirkova 10, IV sprat). Prijavite se za pregled drevnom ajurvedskom metodom pulsne dijagnostike i na vreme otkrijte poremećaje koji bi se mogli razviti u bolest. To možete učiniti svakoga dana od 10 do 15 časova na 011 63 02 333, ili putem mejla: [email protected]. A raspored pulsne dijagnostike je sledeći:
Datumi: 10.4. + 12. – 14. 4.
Konsultacije počinju na puni sat, ujutro u 9, 10 i 11 h (tri konsultacije, od 9-12 h) i popodne u 14, 15, 16 i 17 h (četiri konsultacije, od 14-18 h). Cena konsultacije je 12.000 dinara.

Dr. Kalyan I. Chakravarthy vrhunski je ajurvedski lekar iz porodice uglednih tradicionalnih ajurvedskih lekara – vaidya, s tradicijom dužom od 600 godina.

Foto: PR

Pregled uključuje određivanje bazične konstitucije, kao i poremećaja koji se još nisu manifestovali, smernice za tromesečnu ishranu, preporuke za biljne preparate i tretmane te, ukoliko postoji potreba, preporučene vežbe joge i disanja.

Kliknite na sledeću stranicu…

New Earth Ayurveda Health Center i na konferenciji Pro-femina 2017.

Foto: PR

Razgovorom o prednosti ajurvedskog pristupa bolesti i lečenju, koji iskazuje velike potencijale kao disciplina komplementarna savremenoj medicini, kao i demonstracijom drevne metode pulsne dijagnostike, ovaj centar predstaviće se u okviru panela Ajurveda i savremena medicina. Tom prilikom saznaćemo odgovore na mnoga pitanja:

• Šta je ajurveda?

• Kako bolest doživljava ajurveda, a kako zapadna medicina?

• Zašto se ajurveda može smatrati najjeftinijim načinom lečenja?

• Kako pulsna dijagnostika otkriva bolesti koje se još nisu manifestovale?

• Šta ajurveda može učiniti za hronične bolesnike?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.