Mladolikost iz ampulice: NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

by | 23 septembra, 2017

Hidrirana koža ima zdrav sjaj, zategnuta je i glatka na dodir. Međutim, od sredine tridesetih godina, proizvodnja hijaluronske kiseline koja skladišti vlagu u koži polako opada. Samim tim, koža vremenom postaje suvlja, što se reflektuje i na njenu teksturu. Ona postaje sve tanja, gubi elastičnost i na njoj se manifestuju dublje bore. Ipak, sjajna vest je to što se na tržištu pojavilo novo rešenje za ovaj problem: NIVEA CELLULAR Anti-Age tretman.

Kako se on koristi?

Preporuka je da to bude jednom mesečno, na sledeći način:
Pre upotrebe dobro protresite ampulu.
Ujutru i uveče, nežnim pokretima nanesite laganu formulaciju (u količini jednakoj zrnu graška) na lice i vrat.
Zatim nanesite NIVEA CELLULAR ANTI-AGE dnevnu ili noćnu kremu.Kako deluje?

NIVEA CELLULAR Anti-Age intenzivna nega sa hijaluronskom kiselinom pospešuje hidrataciju. Već nakon prvog nanošenja, koža je intenzivno hidrirana, izgleda sveže, podmlađeno i glatka je na dodir. Formulacija prvog NIVEA tretmana u ampuli sadrži najveću koncetraciju hijaluronske kiseline u odnosu na druge NIVEA proizvode.
„Formulacija ovog intenzivnog tretmana sadrži kombinaciju kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline koje se savršeno dopunjavaju“, objašnjava dr Sven Fej. „Dugolančana hijaluronska kiselina omogućava dobru površinsku hidrataciju kože. Pored toga, formulacija sadrži i prečišćenu kratkolančanu hijaluronsku kiselinu. U eksperimentima sa modelima kože pokazali smo da ova formulacija može bolje da prodre u kožu i poboljša hidrataciju, čak i u dubljim slojevima, kao i da istovremeno aktivira sintezu hijaluronske kiseline.“

Info plus
NIVEA CELLULAR Anti-Age ampula pogodna je za višekratnu upotrebu, a količina koju sadrži dovoljna je za nedelju dana. (519 din.)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.