Veliko interesovanje za projekcije A1 Kinoteka letnjeg bioskopa: Kupite kartu na vreme

Digitalno su restaurirana najznačajnija ostvarenja jugoslovenske kinematografije - ne čudi nas što se traži karta više

by | 20 jula, 2022
A1 kinoteka letnji bioskop

Projekcije filmova u okviru A1 Kinoteka letnjeg bioskopa izazvale su veliko interesovanje među beogradskom publikom zbog čega iz Jugoslovenske kinoteke poručuju da se karte kupe na vreme. U okviru ovog projekta digitalno su restaurirani najznačajniji filmovi jugoslovenske kinematografije.

„Karte se mogu kupiti sat vremena pred projekciju, dakle između 20-21h, u Domu Vojske, ali ukoliko publika želi da bude sigurna da će biti u prilici da pogleda odabrani film, savetujemo ih da unapred kupe karte u Jugoslovenskoj kinoteci u Uzun Mirkovoj ulici u periodu između 17-20h. Takođe molimo publiku da dođe na vreme, jer se ulaz na projekcije zatvara 15 minuta nakon početka filma“, poručuju iz Jugoslovenske kinoteke.

Cena karte je 300 dinara, a projekcija domaćih filmova, koji su digitalno restaurirani u okviru projekta A1 Kinoteka, je besplatna, dok se karte mogu preuzeti u Domu Vojske između 20-21h.

Projekcija filmova održava se svako veče sa početkom u 21h na krovnoj terasi Doma Vojske. A1 Kinoteka letnji bioskop trajaće do kraja avgusta i biće prikazano ukupno 48 filmova domaće i svetske produkcije.

program A1 Kinoteke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.