Lavanda latte nokti će biti vaš naredni manikir trend ovog leta!

by | 12 jula, 2023
lavanda latte nokti

Boja koja je definitivno u trendu, a sad s malim osvrtom, razmislite o tome da lavanda latte nokti budu vaš naredni izbor prilikom posete manikirki ili nail salonu.

Mlečni nokti su nesumnjivo jedan od najvećih trendova 2023. godine, sa izgledima poput mlečnih jagoda noktiju i borovnica mlečni manikir koji se pojavljuje na svima, od Kourtney Kardashian preko Jennifer Aniston do Zendaye. Najnoviji pogled na ovaj fenomen poziva se na jednu od najmodernijih svetskih porudžbina kafe današnjice: lavanda kafa.  Bez obzira da li više volite mlečni francuski, hromiranu završnu obradu ili retrospektivni dizajn, ima ponešto za svakoga u ovoj sanjivoj, dekadentnoj estetici.

Lavanda latte nokti

Manikir sa svetlim lakom lavande

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Imarni (@imarninails)


Ponekad, kada imate savršenu nijansu ljubičaste, ništa drugo nije potrebno. Ovaj sanjivi mani od lavande ima mat završnu obradu koja pokazuje živopisnu nijansu.

Apstraktna sjajna lavanda


Ovaj dizajn uključuje kombinaciju francuskih vrhova sa apstraktnim dizajnom i sveobuhvatnom bojom kako biste dodali zabavu vašem latte maniju sa lavandom. Prilično je jednostavno napraviti, ali zapanjujući rezultat je jedan od naših omiljenih.

Abstraktni lavanda latte nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Imarni (@imarninails)


Alternativno, možete da prihvatite apstraktne negativne prostorne momente na svakom noktu za izgled koji balansira estetiku latte lavande sa jedva prisutnim stilovima koji su takođe u trendu u ovom trenutku. Završite sjajnim završnim premazom kako biste istakli zadivljujući dizajn.

Francuski manikir


Obožavamo ovaj prelepi francuski mani u boji, čiji se dizajn još više ističe zahvaljujući četvrtastim vrhovima. Da biste ponovo kreirali ovaj monohromatski trenutak, izaberite dve malo različite nijanse lavande, kreirajte svoj apstraktni dizajn uz pomoć alata kao što su nalepnice za nokte i/ili četkica za crtanje i završite sjajnim završnim premazom.

Biserni lavanda latte nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GELCARE® (@gelcare.official)


Jednobojni manikir nikada ne uspeva, ali dodavanje hroma i/ili sjaja klasičnoj boji daje glamurozniji dodir. Ili pronađite preliv lak ili isprobajte svetloljubičastu bazu plus hrom da biste postigli ovaj suptilno svetlucavi izgled.

Trend sladoled noktiju: Ovo je najveseliji fenomen ovog leta

Dupli francuski manikir


Ako vam je teško da se držite jedne nijanse ljubičaste, ovaj dvostruki francuski lavanda mani  će vas naterati da padnete u nesvest. Kontrast tamnoljubičaste ivice sa vrhom lavande je sanjiv i osvežavajući, plus neutralna baza omogućava da dizajn u potpunosti zablista.

Gradijent


Zašto odabrati jednu nijansu ljubičaste kada možete izabrati više? Ove prelepe ljubičaste nijanse stvaraju zadivljujući izgled gradijenta, a nama se sviđa kako svetlucava završna obrada pomaže da se sve besprekorno spoji.

Lavanda latte nokti i detalji u obliku srca

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)


Ako više volite malo odvažniji manikir, dodavanje detalja u obliku srca i horizontalnog ombrea je odličan način da lavande nokte podignete na viši nivo. Ovde imamo gradijent čvrstih noktiju od lavande do svetlo roze, sa crtežima u obliku srca za sladak i jedinstven izgled.

Lavanda umetnost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lotte Clark Nails (@lotteclarknails)


Ako vam se sviđaju uglađeni vrtlozi, ovo su nokti za vas. Ovaj jedinstveni mani sadrži paletu lavande i bele boje umešane u dizajn koji podseća na latte art. Da biste postigli ovaj izgled, odlučite se za bazu lavande ili pastelne boje i izaberite nekoliko komplementarnih boja za vrtloge. Najbolja stvar kod ovog dizajna je to što se ne oslanja na preciznost, tako da ako zabrljate, niko neće moći da kaže.

Ultra-sjajni hrom lavanda latte nokti


Lepota lavande je u tome što je boja sama po sebi toliko prelepa da se može nositi solo, a da i dalje daje izjavu, posebno sa očaravajućom hromiranom završnom obradom.

Lepota i zdravljeDariia Chernenko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images