Vaša omiljena šminka otkriva kakva ste ličnost

by | 26 oktobra, 2023
Vaša omiljena šminka otkriva kakva ste ličnost; devojka s upečatljivom šminkom

Da li vam je nekada palo na pamet da je šminka nešto više od ukrasa? I da vaša omiljena šminka govori mnogo o vašem karakteru?

Opsednuti ste konturisanjem? Ne izlazite iz kuće bez ružičastog karmina? Obavezno farbate obrve? Ili ne možete da zamislite svoj život bez olovke za oči? Stilisti i psiholozi su sigurni: šminka može reći više o vama nego što mislite. Uverite se i sami…

Omiljena šminka otkriva vaš karakter

Istaknuti ajlajner i ružičasti karmin

Organizovana i samodovoljna, devojka koja preferira ovu vrstu šminke veliku pažnju posvećuje detaljima. Pamti rođendane svih svojih drugarica, kao i njihov horoskopski znak, šta vole, a šta ne vole. Jasna i ujednačena linija ajlajnera govori o vašoj ljubavi prema redu, jasnoći i doslednosti. Vaš savršeno ujednačen ton i besprekorne ružičaste usne će vam reći isto. Bez sumnje, vaše akcije u životu su lake i precizne kao i u šminkanju.

Rumenilo, crveni karmin i definisane obrve

Snažna, nezavisna i beskrajno ženstvena, definitivno niste od onih koji bi sedeli po strani i stideli se da privuku pažnju – kako u životu, tako i po pitanju šminkanja. Baš kao i vi, vaša šminka odiše samopouzdanjem i kreativnošću. Pogledajte se u ogledalo: rumeni obrazi, definisane obrve i crvene usne – činite sve da vi i vaše lice budete u centru pažnje. Pa, samo tako nastavite!

Zavodljive usne i istaknute crne trepavice

Ne zna se šta je ekscentričnije: vaša šminka ili vaš karakter. Devojka kojoj nedostaje pažnja? Ne, to niste vi. Neki vas mogu čak smatrati fatalnom lepoticom, a vi ste sigurni da malo drame nikome neće naškoditi.  Vi ste ono što jeste. Kao i mnoge stvari u životu, kada je šminka u pitanju, volite da isprobate nešto novo i originalno. Eksperimenti čine naše živote zanimljivijim, zar ne?

Neutralna šminka

U bilo kojoj životnoj situaciji i u svim okolnostima, vi ste mirni. Ništa vas neće izbaciti iz ravnoteže. Dešava se da drugi to pogrešno protumače kao slabost. Ali vaša staloženost je znak ogromne unutrašnje snage. Veoma mudar i opušten pristup životu ogleda se u vašoj laganoj šminki. Upoznati ste sa najnovijim modnim trendovima, ali ni u kom slučaju ne sledite njihov trag, jer poznajete sebe i znate šta vam odgovara. Mnogo je praktičnije, po vašem mišljenju, naneti bestežinsku BB kremu, balzam za usne i maskaru. Sve ostalo su nepotrebne šljokice.

Smoky eyes i jasno definisane jagodice

Neki bi mogli reći da ste kraljica drame, ali vi ste jednostavno u harmoniji sa sobom, sa svojim osećanjima i emocijama. Nije vas sramota da plačete dok gledate neku emotivnu scenu na filmu, nećete potisnuti smeh ako vam je to zaista smešno, i, naravno, nećete ćutati ako vas neko verbalno napadne. Savršene crte lica, dobro definisane jagodice i istaknute oči siguran su znak da se ne plašite da se izrazite i privučete pažnju. I ljudi vas vole, jer ste prirodni, otvoreni i energični.

Najženstvenija šminka: Najnoviji trend koji je zaludeo svet

shumskaya/gettyimages.co.uk