Black cherry manikir Slene Gomez oduševio na Emmyju

by | 18 januara, 2024
Black Cherry manikir Selene Gomez

Definitivno smo u eri višnja crvene boje! Cherry basic, cherry cola, a sada i black cherry manikir… Nokti Selene Gomez ponovo oduševljavaju

Selena Gomez je definitivno u svojoj gotskoj eri. Glumica i pevačica se okrenula dubokim, tamnim tonovima za događaje na crvenom tepihu, počevši od sjajne crne lakirane kože na dodeli Zlatnih globusa 2024. do black cherry kombinacije koju je nosila na dodeli nagrada Emi 2024.

Black cherry manikir Selene Gomez

Kada su u pitanju nokti, navikli smo da je Selena Gomez jedna od onih it žena koje postavljaju standarde. I ovoga puta Gomez je pozvala svog nail artista, Toma Bachika, da napravi jednostavan a efektan manikir za Emi. Bachikovi radovi, kako na Seleni, tako i na Margot Robbie ili Jennifer Lopez nas uvek iznova oduševljavaju jer – inovativni su, ali se daju ponoviti. A to znači da black cherry manikir Selene Gomez može da nosi svaka od nas. I ne treba joj crveni tepih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails (@tombachik)

Ovoga puta Bachik je koristio kombinaciju proizvoda za nokte kako bi zvezdine nokte pretvorio u svetlucave, romantične, gotičke crne trešnje, ali morate ih videti na svetlu  da biste istinski cenili sve male detalje. Manikir oponaša uzorak haljine Oscara de la Rente koju je nosila Selena te večeri. I to ne da oponaša samo po boji, već i po stilu, pa čak i obliku. „Oblik nokta je danas bio veoma važan“, podelio je Bachik na Instagramu. „Želeli smo da uparimo tamnu boju sa snažnim noktom ovalnog oblika kako bismo pratili uzorak sa njene haljine“.

Kada su njeni nokti srednje dužine bili oblikovani do savršenstva, Bachik je pomešao super tanki sloj laka u crnoj boji, pa sloj u patlidžan ljubičastoj, a onda je sve prevukao crvenim hrom prahom. Sjajni zavšrni prelaz stvorio je iluziju auto-laka.

Kakva šminka ide uz black cherry manikir?

Selena je prenela gotik – vampir estetiku i na svoju šminku. Usne obojane tamno crvenom i crnom i neutralna paleta na očima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails (@tombachik)

 

Neilson Barnard/Staff/gettyImages