Zanosna Selena Gomez diktira modni trend za nastupajuću jesen

by | avgust 15, 2023
zanosna Selena Gomez

Iako leto još kalendarski traje, izgleda da se slavne ličnosti već pripremaju za jesen – bar kad je o modi reč. Zanosna Selena Gomez diktira trend za nastupajuću jesen.

Nije zgoreg razmišljati unapred i pripremiti se na vreme za nastupajuću jesen. A i ne vole svi leto – mnogi jedva čekaju malo hladnije vreme. Zato smo već sad počeli s modnim pripremama.

Zanosna Selena Gomez u midi suknji od teksasa

Jesenja moda je izuzetno zabavna. Sve je u slojevima. Ima mnogo prostora za igru i eksperimentisanje s bojama, teksturama i kombinovanje odevnih predmeta. Ipak, najinteresantnije su kombinacije koje mogu da se nose i leti i u jesen. A Selena Gomez nas je upravo podsetila na br. 1 „It“ artikal koji bi trebalo da bude na vrhu svačije modne liste od leta do jeseni: midi suknja od teksasa.

Selena Gomez je na svom Instagramu pokazala svoju vatrenu kombinaciju, koja se sastojala od plavog korseta s prinotom (i halter-vratom) s teksas midi suknjom. Suknja je od izbledelog džinsa, sa asimetričnim prorezom koji doseže do iznad kolena. Stajling je upotpunila špicastim belim štiklama. Sve u svemu, njen stajling deluje buntovno, ali istovremeno otmeno, što nije kombinacija koju viđamo tako često. I baš nam se dopada…

Vreme je da nabavite midi teksas suknju

Zamislite teksas midi suknju kao pouzdane farmerke, ali samo ženstvenije. Džins suknja poput Gomezove može i treba da bude središnji deo vaše garderobe zbog jednostavne činjenice da se lako uklapa. Možete je upariti sa svime što imate u svom ormaru.

Počnite sa suknjom kao osnovom i nadogradite odatle — ako želite nešto ležerno, pomoći će vam klasična bela majica i patike. Ali ako želite nešto seksi i smelo, sledite Selenin primer i ubacite korset i potpetice.

Najbolji deo kod denim midi suknje što je idealna za jesen. U tom slučaju, umesto majce, obucite džemper, a umesto patika obujte antilop čizme do kolena.

Kako ušuškati majicu u suknju ili pantalone, a da to izgleda stilski?

Amy Sussman/ Getty Images Entertainment