Čeri moka nokti su poslednji TikTok jesenji trend

by | oktobar 3, 2023
Čeri moka nokti su poslednji TikTok jesenji trend; prelepa devojka s cherry mocha noktima

Ne postoji platforma društvenih medija koja se kreće kroz trendove, estetiku i nove omiljene proizvode tako brzo kao TikTok. A ono što je trenutno u trendu su čeri moka nokti.

Iako je možda iscrpljujuće svakodnevno skrolovati kroz ovu aplikaciju, kada godišnja doba počnu da se menjaju i kada je potrebna nova inspiracija za garderobu ili šminku, nema boljeg izvora od TikTok-a. Sada kada je vreme zvanično odlučilo da je jesen (kasnije nego obično, ali prihvatićemo to), nije čudo što su čeri moka nokti (Cherry Mocha) izbili na sam vrh liste najpopularnijih jesenjih manikira.

Čeri moka nokti su u trendu ove jeseni

@yodeebs cherry mocha🍒☕️ #nails #nailinspo ♬ original sound – yodeebs

Članak se nastavlja posle reklama

Ime Cherry Mocha baš pristaje ovom manikiru. I baš podseća na kombinaciju višanja i kafe. Duboka, ljubičasto-kestenjasta nijansa koja podseća na stvarnu crnu višnju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Ova nijansa zapravo ima dugu istoriju, a njeno najnovije pojavljivanje je pod nazivom čeri moka. Ako ste lakirali nokte 90-ih, verovatno ste videli ovu nijansu i odmah se setili Šanelovog legendarnog Vamp laka, koji je zaludeo svet svojom tamnom crveno-crnom nijansom. Nijansa je preformulisana i preimenovana nekoliko puta. Ali još uvek možete dobiti sličnu sa Chanel Rouge Noir.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Alaina (@saruhnails)

Dok „cherry mocha“ savršeno opisuje boju koja postaje viralna (sa preko 3 miliona pregleda do sada), to nije samo novo ime za klasičnu jesenju nijansu, to je stvarna boja laka. DND-ova Cherry Mocha – i TikTok-ova opsesija njime—je ono što je pokrenulo trend.

Članak se nastavlja posle reklama
@kuriass ✨FALL NAILS || Cherry Mocha☕️🍒 || Me siento un poco rara por que casi siempre traigo colores nude o french tip🥹 pero me gustaron mucho!🤎 #nails #nailsinpo #fallnails #dnd #cherrymocha ♬ original sound – gilmoregirlstok

Influenserke i modne ličnosti uparuju vruću jesenju čeri nijansu sa svime, od ležerne, svakodnevne, sportske garderobe, kožnih jakni i sukanja, pa sve do baletanki. Jer ova boja ide uz sve.

Članak se nastavlja posle reklama

I vi možete imati ovakve nokte

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Dobra vest je da ne morate ići u salon ako želite čeri moka nokte. To možete uraditi i sami. Centralna nijansa za ovaj trend je već pomenuti DND-ov Cherry Mocha gel lak. Međutim, možete koristiti i bilo koju nijansu koja daje isti efekat, kao što je Chanel Rouge Noir, OPI Black Cherry Chutney, Essie Wicked ili Diorov Nuit.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

ValuaVitaly/gettyimages.com