Francuski manikir za jesen 2023: 9 ideja za jesenji frenč

by | septembar 19, 2023
Francuski manikir za jesen 2023: 9 ideja za jesenji frenč; zlatni frenč

Kako izgleda trendi francuski manikir za jesen 2023? Prikupili smo najinteresantnije i najlepše ideje čuvenog francuskog manikira koje će dominirati ove jeseni.

Francuski manikir je bezvremenski klasik koji će biti posebno popularan ove jeseni. Frenč manikir izmišljen je pre skoro 50 godina. Prvobitno se zvao „prirodni izgled“: odmah je postao popularan među francuskim glumicama zbog čega i nosiv francuski manikir. Ali ako ste već umorni od klasičnog francuskog manikira i želite nešto sveže i originalno, sakupili smo 9 neobičnih ideja koje će vam se sigurno dopasti.

Francuski manikir za jesen 2023

1. Frenč u boji

Članak se nastavlja posle reklama

Septembar je poslednji svetli mesec pre oblačne sezone. Zbog toga možete odabrati francuski manikir s jarkim bojama, kao što su ružičasta baza i svetla ivica maline. Ove nijanse će vas podsetiti na topli avgust i barbikor trend. A ako ste već u jesenjem raspoloženju, onda se odlučite za crvene ili braon tonove. A i kapućino boja je u trendu ove sezone, pa i nju možete uzeti u obzir.

2. „Predatori“ print

Ove jeseni životinjski print je preuzeo sve trendove. U ovoj opciji možete se igrati i bojama i praviti zanimljive kombinacije: bele mrlje sa svetlo smeđom ili crnom na crvenkastoj pozadini. Predatorske tačke se mogu videti na mnogim zvezdama, tako da se ne plašite ekstravagancije! Pored toga, ovaj otisak će odgovarati svakom obliku noktiju.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Minimalistički crteži

Jesen je jedan od najromantičnijih perioda u godini. Stvorite atmosferu ljubavi i nežnosti – nabavite francuski manikir sa srcima. Izgledaće sjajno u svakoj prilici.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Metalik frenč

Metalik je postao super trend ove sezone. Prvo je naše ormane preuzela „čelična” odeća, zatim je metalik šminka postala popularna na društvenim mrežama, a sada su na red došli i nokti. Sjaj ogledala se lako stvara pomoću specijalnih gel lakova i turpijanja. Stoga, ako još niste kupili farmerke sa metalnim sjajem, prvo možete nabaviti ovaj manikir.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Volumetrijski ukrasi

Delikatna i ženstvena verzija francuskog manikira – dizajn sa ispupčenim ukrasima. Zamolite manikirku da zalepi perlice na nokte ili da stavi krupne šljokice. I ne brinite – ako je manikir urađen dobro, perlice i šljokice će se dugo zadržati. Možete se igrati i s bojom ivica – sve zavisi od vaše mašte!

Članak se nastavlja posle reklama

6. Mikrofrenč

Ova verzija minimalističkog manikira je pogodnija za ljubitelje kratkih noktiju. Mikrofrancuski izgleda prirodno i uredno, tako da je pogodan za strogi kancelarijski kod oblačenja. Možete eksperimentisati s nijansama, na primer, kombinujući svetle ili kontrastne boje.

7. Plave nijanse

Članak se nastavlja posle reklama

Leto još ne želi da nas pusti, pa će plave boje biti najpopularnije ove jeseni. Plava se često povezuje sa milionerima i bogatstvom, pa kažu da takav manikir privlači novac. Isprobajte francuski manikir sa plavim prugama; ovaj dizajn najbolje izgleda na noktima u obliku badema.

8. Crno-beli frenč

Jedan od najpoznatijih umetnika na noktima u Holivudu, Tom Bachik, podelio je na mreži manikir Kamile Kabelo i Dženifer Lopez sa zanimljivim dizajnom. Naziv manikira je sa engleskog preveden kao „smoking nokti“. Elegantna kombinacija crno-belih pruga podseća na stare francuske filmove i klasična odela.

Članak se nastavlja posle reklama

9. Dvostruki frenč

Francuski manikir sa gornjom trakom koja se ponavlja je zanimljiva i klasičnija dizajnerska ideja. Možete eksperimentisati i dodati prvu traku sa štampom, a drugu – tanku i običnu. Takođe, pruge se mogu nasumično iscrtati duž ploče nokta.

Kako ukloniti gel lak kod kuće

Članak se nastavlja posle reklama

 

marigo20/gettyimages.co.uk