Kako da sami uradite moderni manikir kod kuće

by | 22 novembra, 2023
Kako da sami uradite moderni manikir kod kuće; trendi nokti sa srcem

Uraditi dobar manikir kod kuće uopšte nije teško i može biti jako zabavno. Pripremili smo vam vodič kako da sami uradite moderni manikir kod kuće.

Sve više žena napušta gel premaz i vraća se redovnim lakovima. Njihova glavna prednost je što možete sami napraviti novi manikir kod kuće, bez odlaska u salon. Možete se ograničiti na jednobojni premaz, a možete i sami da napravite zanimljivi dizajn. Za to će vam trebati nekoliko alata, mala paleta lakova i inspiracija.

Kako da sami uradite moderni manikir kod kuće: Pustite mašti na volju

Romantični manikir

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Digby & Co Nails | Norwich (@digbyandco_nails)

Ovaj minimalistički dizajn je jedan od najlakših načina da dodate raznolikost običnom manikiru. Možete nacrtati minijaturno srce na jednom noktu ili na palčevima. Sve što vam je potrebno za ovaj manikir su dve vrste laka, štapić kojim ćete iscrtati srce i završni premaz za nokte.

Nanesite osnovnu boju kao i obično u dva sloja i ostavite da se dobro osuši. Zatim štapić umočite u drugi lak i iscrtajte srce. Ostavite da se dobro osuši. Zatim nanesite sjajni zvršni premaz.

Nežni cvetići

Minimalističke bele rade jedan su od najpopularnijih dizajna. I možete ga i sami lako uraditi kod kuće. Trebaće vam tri laka, štapić za crtanje i završni premaz za nokte. Prvo obojite nokte osnovnom bojom, kao što je nude ili providna. Sačekajte da se dva sloja laka osuše, a zatim uzmite drugu boju (u ovom slučaju je to plava i iscrtajte štapićem konture i tačkice. Oko tačkica, belim lako iscrtajte bele latice. Sačekajte da se dobro osuši i nanesite završni premaz.

Minimalistički manikir

Pomoću tačkica možete kreirati savršen minimalistički manikir za samo nekoliko minuta.  Tačke se mogu iscrtati pri korenu nokta ili na sredini nokatne ploče. Naneite osnovni lak u dva sloja (to može biti nude nijansa ili po želji) i ostavite da se dobro osuši. Zatim štapićem iscrtajte tačkice kontrastnih boja. Kada se dobro osuši nanesite završni premaz za nokte.

Dariia Chernenko/gettyimages.com