Najnoviji manikir trendovi + trikovi profesionalaca

by | 19 novembra, 2023
Najnoviji manikir trendovi + trikovi profesionalaca; skandinavski manikir

Svaka sezna donosi nove trendove kada su nokti u pitanju, pa ni ova nije izuzetak. Koji su to najnoviji manikir trendovi?

Kasna jesen i rana zima je vreme udobnosti, bogatih boja i stilskih akcenta. Sa svakom sezonom, zahtevi za dizajn noktiju se menjaju, pojavljuju se nove ideje i trendovi. Pogledajte one koji su ove sezone na vrhuncu popularnosti.

Koji su to najnoviji manikir trendovi

Skandinavska estetika

Sa dolaskom hladnog vremena, ljubitelji minimalizma odlučuju se za skandinavski manikir. Nokti su nalakirani nude nijansama i ukrašeni jednostavnim tačkicama, kvadratićima, trouglovima, linijama…

Gorka čokolada

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@bysarahnailartist)

Jedan od manikir trendova su i nokti u bojama omiljene poslastice. Pogodne su sve nijanse tople braon boje, koje se primenjuju u potpunosti ili kao deo bilo kog dizajna noktiju (na primer, trendi efekat ombre). Potražite odgovarajuće vinske nijanse sa smeđom nijansom u novim kolekcijama lakova za nokte ili kreirajte sopstvenu koristeći klasični gornji premaz u višnja nijansi i prozirne moke.

Ili isprobajte manikir kao na prethodnoj fotografiji nazvan “bombonjera”. Koristite pet nijansi braon od peska do cimeta za manikir i pedikir. Svaki nokat ima svoju nijansu.

Mauve manikir

Vrući trend ove sezone je upotreba mauve nijansi. Reč je o specijalnoj paleti nude nijansi sa blagim sivkastim ili lila podtonom. Ovaj manikir savršeno pristaje bilo kom tonu kože.

Specijalni frenč

Frenč manikir u malo drugačijem ruhu je jedan od manikir trendova ove sezone. Varijacija je bezbroj, a jedna od najelegantnijih je prikazana na prethodnoj fotografiji. Nude baza ukrašena je belim linijama i tačkicama. Sjajna kombinacija frenča i skandinavskog manikira.

Cherry manikir

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Catherine | in (@caycastanos_beauty)

Zagasiti crveni manikir je jednostavan, seksi, elegantan, moćan… Pristaje svim damama i neodoljiv je.

Koji oblici noktiju su u trendu

Ovalni oblik i “meki kvadrat” su bezvremenski klasici, aktuelni i ove sezone. Ovaj oblik noktiju ne samo da izgleda elegantno i ženstveno, već i pomaže u sprečavanju urastanja noktiju. Ako sami oblikujete nokte, pridržavajte se sledećih pravila:

  • Koristite staklenu turpiju – nežna je za nokte i lako se čisti.
  • Kada turpijate nokte, uvek to radite samo u jednom istom smerru. Nasumično turpijanje napred-nazad doprinosi listanju noktiju.
  • Uvek počnite od spoljašnjeg ugla i napredujte do sredine nokta. Pravite pokrete samo u jednom pravcu.

 

Mariia Demchenko/gettyimages.com