7 manikir trendova koje ćemo nositi leta 2024.

by | maj 12, 2024
manikir trendovi za leto 2024

Manikir trendovi za leto 2024. razbijaju sve one nežne, nude i minimalističke nijanse. Napokon se vraćamo bojama!

Leto nam se polako bliži, a sa njim i novi trendovi koje ćemo želeti da isprobamo. Trend manikir za leto će biti u nekoliko raznih nijansi, stoga ćete lako izabrati onaj koji vam se najviše dopada.

Manikir trendovi za leto 2024:

Ovog leta spremaju nam se zanimljive nijanse manikira koje ćemo svi želeti da imamo. Srećom, leto traje dovoljno dugo da ih isprobamo sve. Evo koji dizajni će biti u fokusu ovog leta.

Mlečni manikir

Mlečni manikir ili mlečne nijanse podjednako dobro izgledaju na noktima različitih oblika i dužina. Osim toga, ovaj tip noktiju nagalašavaju preplanulost. Pored toga lako ćete ga ukombinovati sa svakom modnom kombinacijom.

Zeleni nokti

Nijansa pistaća, žalfije ili prolećna zelena – sve su idealne za vaš manikir. Pastelne varijante ovih boja izgledaju savršeno i na dugim i kratkim noktima, a posebno je popularna igra gradacijom kada je u pitanju ova boja. Možete praviti tamniji dno nokta, pa ga posvetliti na kraju. Drugi način jeste da se boja posvetljuje od palca ka malom prstu i obrnuto.

Metalik nokti

Ovaj trend traje već neko vreme i ne prestaje da zadivljuje. Spektakularni manikir je naročito popularan u srebrnoj metalik boji. Ali naravno, koju god boju da odaberete neće pogrešiti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@by_millimac)

Manikir u nijansama limuna

Ovakav tip manikira postao je popularan zahvaljujući Hailey Bieber. Ova nijansa odlično izgleda u kombinaciji sa preplanulom kožom, a unosiće pozitivnu letnju energiju svaki put kad ih pogledate.

Duga manikir

U duhu leta, manikir u bojama duge su svakako nešto sa čim se treba poigrati. Ovo je idealna šansa za eksperimentisanje sa bojama i oblicima noktiju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Brooke (@brookesbeautytreatments)

Jarko crveni nokti

Ovaj tip manikira nikada ne izlazi iz mode. Međutim, leti se možete poigrati i sa tamnim koralnim nijansama kombinujući ih sa jarko crvenim. Naravno i ovde možete eksperimentisati sa gradacijom.

Manikir u boji lavande

Još jedna boja koja će biti popularna ovog leta je boja lavande. Izaberite bilo koju nijansu od nežne i svetle do skoro neonske. Nijanse ove boje ćete lako uklopiti u svaki autfit što ga čini savršenim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verônica Nail Designer (@vevenaildesigner)

 

Harsa Maduranga/istock/gettyimagesplus