Najmoderniji pedikir za Novu godinu: 5 šik party pedikir trendova

by | 27 novembra, 2023
najmoderniji pedikiri za Novu godinu

Kada želite da izgledate sjajno, morate se i osećati tako. A da li išta podiže samopouzdanje kao savršeni nokti? I to ne samo na rukama. Ovo su najmoderniji pedikiri za Novu godinu!

Kako je već stigao decembar? Znamo da svi to govore, ali je činjenica da je nas ponovo iznenadilo kako je godina 2023. prolezela. Još uvek pamtimo pripreme za prošlu Novu godinu, a već je vreme da donesemo odluke o kosi, noktima i autfitu u kome ćemo dočekati 2024.

A šta je trend ove zime? Pogrešne cipele! I zato nemojte da vas iznenadi što najveći broj novogodišnjih autfita na mreži podrazumeva da ove Nove godine nosite sandale. Da li sa svetlucavim čarapama ili na golu nogu, tek  – sandale i kaput više nikoga ne iznenađuju. No, čak i ako ste rešile da ovakve modne vratolomije nisu za vas i da su vam draži udobnost i toplina, to ne znači da ne treba da počastite sebe jednim dobrim party pedikirom!

Najmoderniji pedikiri za Novu godinu 2024:

Dakle, ako ste takođe počele da se pripremate za naporan mesec koji je pred vama, nastavite da skrolujete i uzaberite party pedikir koji će vam podići samopouzdanje i raspoloženje nosile sandale ili čizme ovog decembra.

Bogati burgundi

Kada su u pitanju najmoderniji pedikiri za Novu godinu, prva na listi je ova prekrasna bogata bordo nijansa. Ova boja čini da vaš pedikir izgleda skupo i luksuzno a savršeno se slaže sa svim novogodišnjim simbolima i nijansama. Samo zamislite svoje prstiće kako proviriju ispod toplog ćebeta, dok vam se u rukama hladi omiljeni čaj.

burgundi pedikir

Najmoderniji pedikiri za Novu godinu 2024: Električno plava

Ako želite da svom stilu dodate malo više oštrice i da ga učinite upadljivim, električno plavi nokti na nogama su pravo rešenje. Zamislite – spolja  nude i tihi luskuz, ispod set čipkanog veša i električno plavi nokti!

najmoderniji pedikiri za Novu godinu, električno plava

Jarko crveni

Jednostavno ne možete pogrešiti sa ovom bezvremenskom bojom. Ono što nam se najviše sviđa kod ove boje je to što je možete nositi bilo koje doba godine, tako da ne morate da brinete o promeni pedikira kada dođe januar.

Najmoderniji pedikiri za Novu godinu 2024: Nude

Za one od vas koji više vole minimalistički pristup svojim noktima, pozdravite trend nude noktiju. Najmoderniji pedikiri za Novu godinu ne mogu da se zamisle bez sveopšteg trenda neutralnih nijansi.

najmoderniji pedikiri za Novu godinu, nude

Klasična crna

Ako se ikada zablokirate dok birate manikir ili pedikir, okrenite se crnoj boji. Ne samo da ova boja ide uz svaku stvar u nečijoj garderobi, već izgleda super uzvišeno i šik.

crni pedikir

marigo20, Darila Chernenko, Emilia Randjelovic, Dev Mraya/gettyimagesplus