Nokti koji podsećaju na luksuz: Ženstven i sofisticiran manikir

by | 12 januara, 2024
Nokti koji podsećaju na luksuz: Ženstven i sofisticiran manikir; prelepi kratki nokti koji će biti u trendu 2024

Trendovi noktiju za 2024 najavljjau da će u modi biti nokti koji podsećaju na luksuz. Nude lakovi, suptilni sjaj, obnovljena klasika…

Među brojnim trendovima koji će, po svemu sudeći, obeležiti ovu godinu su tihi luksuz nokti. U modi će biti nude manikir, nežni, svetlucavi nokti, kao i klasični manikiri koji se pojavljuju u novom ruhu.

Nokti koji podsećaju na luksuz: Trendi manikir za 2024

Ove godine nekoliko trendova koegzistira i ponekad se kombinuje. Najmoćniji su „čisti“ ili „prirodni“ nokti, to jest manikir koji daje čist i uredan izgled rukama, u roze i nude tonovima, obično sa besprekornim sjajnim završetkom. Takođe, biće popularni nude, mlečni i bledo roze nokti.

Svetlucavi nokti će biti drugi veliki trend 2024. godine. Varijacije se kreću od blistavih detalja koji obuhvataju ceo nokat ili samo neke delove nokta, preko glaziranih završnih obrada, sedefastih, detalja sa zlatnim listićima.

A tu je i klasični francuski manikir, u najsavremenijim i najoriginalnijim verzijama: minimalističkim, gradijentnim, obrnutim, metalik, sa sjajnim završnim obradama, u različitim bojama… Koje boje noktiju su u modi 2024? Najpopularnije će biti roze (posebno bledi i prirodni tonovi), crvena, crna, braon, plava i ceo spektar nude nijansi.

Šimer nude

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateja Novakovic (@matejanova)

To su moderni ružičasti i prirodni nokti sa suptilnim dodirom sjaja. Nose se i na kratkim i na dugim noktima, posebno na prirodnim oblicima noktiju.

Mikro frenč

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saskia Fenwick (@saskiafenwick)

Nokti kremastih tonova i dalje će biti u trendu. Otmebni su i uklapaju se uz svaki autfit. Nokti u boji vanile biće hit u bilo kojoj sezoni.

Crveni nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saskia Fenwick (@saskiafenwick)

Nose se u dubokom crvenom tonu, kako na kratkim i prirodnim noktima poput ovih, tako i na dugim, ovalnim ili bademastim noktima. Svestrani manikir koji ide uz sve.

Somot

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌘🍓🎠🦇 (@witchhandnails)

To je vrsta sjajne i suptilne završne obrade koja se postiže magnetnim gel lakovima koji manikiru daju baršunasti izgled.

Sedefni nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Haidar (@heluviee)

Biserni manikir će i ove godine biti na dnevnom redu, posebno ružičasti, koji se uklapaju u tihi luksuz estetiku koja je postala trend.

Glossy

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

Roze i sa dodirom nenadmašnog sjaja. Ovo su ovi moderni, „prirodni“ nokti koji odušu ženstvenošću i romantikom. Idealan manikir i za kratke i za duge nokte.

Clean girl estetika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateja Novakovic (@matejanova)

Ako volite „clean girl“ estetiku, ovo je idealan manikir za vas. Učiniće da vaše ruke izgledaju lepše i negovanije nego ikada. Obavezno iscrtajte polumesec na noktima providnim beličastim lakom. Ne propustite ni prigušene francuske nokte, moderan manikir koji vole elegantne devojke.

Milky

Ako volite mlečne nokte, mlečno beli će biti u trendu 2024. deluju luksuzno i odgovaraju i kratkim i dugim noktima.

DevMarya/gettyimages.co.uk