Sofisticirani nokti koji će uvek biti u trendu

by | mart 31, 2024
Sofisticirani nokti koji podsećaju na tihi luksuz; negovani ženski prsti sa nude lakom u krupnom planu

Pripremate se za odlazak kod manikirke? Ako tražite nešto otmeno, a jednostavno, tu su sofisticirani nokti koji nikada neće izaći iz mode. 

Nije lako ženama odabrati idealan manikir u moru opcija koje se nude, naročito na društvenim mrežama. Manikir je odavno postao nešto više od nege noktiju. Ovo je način samoizražavanja i čitav svet sa svojim trendovima i pravilima. Prikupili smo trendove za 2024. koji će se svideti ljubiteljima prirodne lepote i neprolazne klasike.

Najlepši sofisticirani nokti koji su uvek u trendu

Bezvremenski klasik

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Diogo (@paintedbyjools)

Moda je ciklična, tako da je povratak klasici uvek dobitna kombinacija. Prirodne nijanse, minimalistički uzorci i jednostavni oblici stvaraju elegantan i moderan izgled. Klasični francuski manikir takođe ostaje popularan, ali prolazi kroz promene. Bela traka je postala tanja, a sada se sve više primenjuje na providnu ili providnu podlogu. Ova tehnika naglašava prirodnost i prirodan oblik noktiju. Ako želite da izgledate skupo, birajte crvene, krem i čokoladne nijanse. Posebno obratite pažnju na pastelne nijanse.

Neutralni manikir

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgia Rae (@raelondonnails)

Jednostavnost, elegancija, zdravi i negovani nokti su nešto što nikada neće izaći iz mode. Manikir bez premaza ili premaza sa prozirnim lakom jedan je od najpopularnijih u poslednje vreme. Neke dame idu još dalje i namerno stvaraju efekat prirodnih noktiju koristeći bezbojne mat premaze.

Geometrija

Trouglovi, pruge, dijamanti – manikir sa geometrijskim uzorcima je ipičan za clean girl estetiku. Deluje nežno i sofisticirano. Ovaj dizajn preko prozirne završne obrade deluje ležerno i prikladan je za sve prilike. Dovoljno je da napravite samo par pruga na palčevima da bi vaš nude manikir zablistao novim bojama.

Mariia Demchenko/gettyimages.co.uk