Trik za uvijanje trepavica sa TikToka koji zaista radi!

by | 25 jula, 2022
trik za uvijanje trepavica

Ovaj trik za uvijanje trepavica je za vrlo kratko vreme postao viralan, a razlog se krije u tome da zaista deluje. Evo o čemu se radi.

U poslednjih nekoliko godina na TikToku smo zaista našli mnogo bjuti trikova i saveta. Neki su nam i te kako pomogli, a neki su bili toliko bizarni, da nismo ni hteli da ih probamo (kao što je uvijanje trepavica fenom za kosu). I u moru svih tih saveta, u poslednje vreme, izdvojio se jedan koji, ako je verovati influenserkama, zaista „radi posao“.

Trik za uvijanje trepavica

Naime, sve je počelo kada se TikTokerka Kimberly da otkako je počela da se šminka, suočava se s jednim te istim problemom- ne uspeva da uvije trepavice. Ona je u videu rekla da bi i po 30 minuta uvijala trepavice, ali bez mnogo efekta.

Njeno priznanje naišlo je na odgovor drugih influenserki. Naime, TikTokerka pod nazivom Hannah otkrila joj je svoj trik koji zaista deluje, a to su priznale i druge korisnice ove mreže.

– Biće ti potrebne tri stvari, maskara, prajmer za maskaru i uvijač. Prvo je potrebno naneti prajmer i to od korena do vrhova. Kada se on prosuši, nanosi se maskara, a zatim se uvijačem uviju trepavice.

Hannah kaže da otkako je probala ovaj metod, svaki put je bio uspešan. Druge TikTokerke su takođe isprobale ovaj trik i potvrdile su da deluje.

Kako sve to izgleda, saznajte u videu u nastavku.

@hannnahcho2 Reply to @tshkll #greenscreen #fyp #asianlashes #mascara #asianmakeup ♬ original sound – hannah cho

Lepota i zdravljeTinatin1/iStock/Getty Images Plus via Getty Images