U junskom broju L&Z: Otvaramo dosije manikir i pedikir!

by | 23 maja, 2017

Dosadilo vam je da efekti savršeno nalakiranih noktiju traju samo dan ili dva? U junskom broju štampanog izdanja Lepote i zdravlja pišemo upravo o tome i otkrivamo praktične savete i trikove za manikir i pedikir.

Kako da posvetlite nokte i rešite se zanoktica; zašto je korisno prekriti lakom vrhove noktiju; koliko slojeva je potrebno naneti za maksimalan efekat svetlih (letnjih) nijansi na noktima; koliko dugo nokti treba da se suše…

O svemu tome čitajte u štampanom izdanju, a za danas smo pripremili jedan specijalan trik 😉

Foto: Guliver/Getty Images

PRETVORITE MANU U VRLINU

Zaboravite na tupfere od vate! Nema potrebe da uklonite lak sa svih noktiju zbog jednog malog oštećenja koje je nastalo jer ste slučajno okrznuli nokat o neku površinu. To je prilika da usvojite aktuelni trend geometrijskog bojenja noktiju. Dakle, uzmite u ruke specijalnu tanku četkicu za umetničko iscrtavanje noktiju, izvucite štraftu ili nacrtajte kvadratić preko okrznuća laka. Učinite to lakom u kontrastnoj boji u odnosu na osnovnu boju laka, radi što efektnijih rezultata. Ako ste više za suptilniji efekat, premažite nokte lakom s gliterom. Čestice će se zalepiti z anokte i maskiraće nesavršenosti.

5 OMILJENIH NIJANSI L&Z REDAKCIJE

Mark, lak sa efektom gela, Avon, 490. din. Foto: PR

Super Gel, Rimmel, 485 din. Foto: PR

Gel Effect, lak za nokte Llums, 179 din. Foto: PR

Art Couture Nail Lacquer 620, Artdeco, 1.139 din. Foto: PR

Wow Nail Color Golden Rose, 89 din. Foto: PR