Hydramatic Shine ruž – i sjaj i nega!

by | mart 4, 2024

Svaka od nas u torbi nosi balzam za usne i karmin. Pa onda stalno razmišljamo kako će se uklopiti zajedno, da li će biti dovoljno postojana takva kombinacija. Ali sa Hydramatic Shine ružem nema tih dilema. Beauty kuća Avon mislila je na ovo i upravo lansirala ruž koji daje luksuznu boju i intenzivan sjaj a njegovo hidrantno hijaluronsko jezgro neguje usne i čini ih besprekorno glatkim.

Scarlet, Hot Pink, Coral, Burgundy, Rose Quarz, Peach, Soft nude – samo su neke od potpuno novih sjajnih nijansi Hydramatic Shine ruža. I na prvi pogled je jasno da je tu idealna boja za svaku od nas, bilo da birate onu koju ćete nositi na poslu, u izlasku sa drugaricama, na neki, možda, važan događaj, ili na prvi date.

 

Simbolično, za Dan žena, karminom možeš pružiti i podršku borbi protiv nasilja nad ženama!

Kako?

Od prodaje posebnog seta, ruž Hydramatic plus kozmetička torbica, 100% profita ide u fond Akcije za borbu protiv nasilja nad ženama. Cena seta je 1999 RSD.

Potraži novi Hydramatic Shine karmin u Avon brošuri po ceni od 899 dinara ili uzmi odmah dva, čime svaki dobijaš po ceni od 799 RSD. Ako poručiš online, putem sajta https://www.avon.rs/ stiže direktno na tvoju adresu!

Avon