Kako povećati usne prirodnim putem: Neodoljive francuske usne

by | 25 septembra, 2023
Kako povećati usne prirodnim putem: Neodoljive francuske usne; devojka sa prelepim punim usnama

Kada čujemo „fancuske usne“ prvo se setimo Brižit Bardo, fatalne lepotice. Pa nije čudo što devojke širom sveta i dalje žele njene usne. Kako povećati usne prirodnim putem kao što to rade Francuskinje?

Prelepa Brižit Bardo imala je savršene crte lica i prelepe pune usne. Muškarci su je smatrali izuzetno zavodljivom i privlačnom, a danas su njene ili „francuske usne“ ponovo na vrhuncu slave. Ne očajavajte ako vas majka priroda nije obdarila punim usnama, pokupili smo trikove od Francuskinja kako da vizuelno učinite usne punijim i većim.

Kako povećati usne prirodnim putem: Kako to rade Francuskinje

Francuskinje veoma cene svoje vreme – uživaju u životu i cene svaki trenutak. A uzimajuću u obzir današnji tempo života, trošiti mnogo vremena na odabir prave odeće ili šminkanje je preveliki luksuz. Pa kako Francuskinjama polazi za rukom da budu tako negovane, sofisticirane i ženstvene – i da budu tako opuštene?

Korak #1: Nega

Obavezno hranite i vlažite usne noću. Kako stare, gube dragoceni kolagen i obrisi postaju zamućeni. Birajte hranljive ruževe ili balzame za usne sa kolagenom i hidratantnim sastojcima. Oni su posebno usmereni na vraćanje prirodnog volumena usana. I to ne rade pomoću mentola, već uz pomoć posebnih kompleksa, kao što su peptidni kompleksi, koji poboljšavaju cirkulaciju krvi, dajući blagi prirodni volumen i vraćajući jasnu konturu usana.

Korak #2: Šminka

Šminkanje kako to rade Francuskinje vrlo je jednostavno. Najsvetlija tačka se nalazi u centru usana, blizu sluzokože. Prema ivicama nijansa treba da izbledi ili da bude manje intenzivna. Preporučujemo da izaberete mat završne slojeve, ali one koje se mogu senčiti.

Tečni mat ruževi mogu se koristiti samo ako su kvalitetni i postepeno se nanose. Kada nanosite proizvod na usne, pokušajte da date veću pokrivenost u blizini sluzokože, a ivice ruža povucite prema ivicama, pokušavajući da napravite glatki gradijent. Nanesite proizvod vrhovima prstiju pokretima tapkanja, ne zaboravite da stavite glavnu boju u centar usana. Zapamtite, ne treba da imate jasan obris – samo lagani veo, čak i ako ste izabrali fatalni crveni karmin.

A sledeći video prikazuje odlične vežbe za povećanje volumena usana:

Ako ih budete izvodili redovno, rezultat će vas oduševiti. Iamćete i lepše i punije usne.

Nijansa karmina koja vas čini starijom: Nikako ne smete da je nosite

 

 

puhhha/gettyimages.co.uk