Neka vaša šminka dođe do izražaja: Trikovi da uskladite boju ruža sa autfitom

by | april 9, 2024
kako uskalditi karmin i odeću

Ako želite da vaša šminka ima pun efekat, ona mora biti usklađena sa bojom očiju, kose, pa čak i autfitom. Kako uskladiti karmin i odeću?

Prvi utisci su važni. Bez obzira na priliku za koju se oblačite, usklađivanje nijanse ruževa sa odabranom odećom će podići vaš ukupan izgled. Strateški izbor ruževa može pomoći da ublažite inače svečanu haljinu i učini te je pogodnom za svakodnevno nošenje ili unesete dramu u vaš jednostavan izbor garderobe. Otkrijte savete i trikove koje možete koristiti da upotpunite svoj izgled savršenom nijansom karmina.

Kako uskladiti karmin i odeću?

Ovo su najbolje kombinacije boja karmina i odeće koje predlažu šminkeri.

Bela odeća i koralni karmin

Najlakše je raditi sa belom odećom. Ova čista minimalistička boja je jednostavnost u svom najboljem izdanju. Odlično se slaže sa svim bojama karmina tako da vam ostavlja mnogo mogućnosti da kreirate svoj izgled. Za prirodan svakodnevni izgled, uparite svoju belu odeću sa prirodnim ružičastim ili koralnim ružem. Ako birate odeću za veče, podignite je grimiznim ili tamnocvrenim karminom.

Crna odeća i klasični crveni karmin

Slično beloj, sa crnom odećom je takođe lako raditi. Ona odiše nenaglašenom elegancijom sa samo naznakom ozbiljnosti. Nikada ne možete pogrešiti sa elegantnom crnom haljinom ili klasičnom crnom jaknom. Pun pogodan je klasični crveni karmin uglađen i zavodljiv u isto vreme. Za formalniji radni događaj, goli ruž za usne koji upotpunjuje ton vaše kože dobro će pristajati uz vašu odeću.

Crvena odeća i nude karmin

Hrabar izbor boje. Ova vatrena nijansa daje snažan prvi utisak i ističe vašu unutrašnju divu. Da biste uskladili intenzitet sa svojom upečatljivom crvenom odećom, odličan izbor je  smeđi nude ili ružem boje breskve. Taupe je odlična nijansa ako ste već šminkom naglasili oči.

Plava odeća i ruž boje kajsije

Plava odeća je pogodna i za dan i za noć. Narandžasta i plava su komplementarne boje, tako da nošenje ruža boje kajsije ili cigle-crvenog karmina logičan izbor. Ako to više odgovara vašem tenu, možete se opredeliti i za  nežno ružičaste  nijanse karmina.

Zelena odeća i crveni karmin

Zelena je očaravajuća boja koja ističe maslinsti podston kože. Ako odlučite da nosite tamnozelenu odeću poput smaragda, smele crvene usne će izgledati luksuzno. Ako nosite nežnije nijanse zelene, ruževi u nežnoj boji breskve ili nude će odlično upotpuniti vašu celokupnu odeću.

Žuta odeća i ružičasti karmin

Žuta odeća vesele boje odražava vašu energiju. Ova srećna nijansa je najbolje uparena sa bezbrižnim bojama usana kao što su ružičaste koje mogu stvoriti mladalački utisak. Za glamurozan izgled, ukrasite usne u laskavu nijansu crvenog karmina i bićete spremni da osvojite svet.

Pink odeća i pink karmin

Prigrlite svoju unutrašnju romantičnu stranu i dodajte i pink na usnama. Ako žudite za neočekivanim i želite žešći izgled, jarko ružičasti ruž za usne će podići vašu odeću na potpuno novi nivo.

Zabava je mesto gde se moda i lepota ukrštaju. Usklađivanje nijanse ruževa sa vašom odećom je odličan način da izrazite svoju ličnost i stil dok izgledate lepo.

dramalens/istock/gettyimagesplus