Luksuzne boje ruža koje podižu svaki izgled

by | april 3, 2024
luksuzne boje ruža

Kada želite da izgledate otmeno i ženstveno, svoj mejkap skoncentrišite na usne. Ove luksuzne boje ruža podižu svaki izgled

Prvi utisci su važni. Bez obzira na priliku za koju se pripremate, dobro izabrana nijansa karmina će podići vaš ukupan izgled. Strateški izbor ruževa može pomoći da učinite luksuznom inače običnu svakodnevnu haljinu ili da donesete malo drame vašoj omiljenoj odevnoj kombinaciji.  Otkrijte savete i trikove koje možete koristiti da upotpunite svoj izgled savršenom nijansom karmina.

Luksuzne boje ruža:  7 karmina koji garantuju prefinjen izgled

Ne zaboravite da svoj izbor uskladite sa bojom kože i kose za apsolutno uspešan mejkap.

Nežna kajsija

Ova luksuzna boja koja daje razigranost licu stvorena je za žene svetlijeg tona kože i kose. Žene sa toplijim podtonom i jačim pigmentom ipak bi trebalo da se okrenu dubljim tonovima – i sa njima se može postići elegantan efekat.

Boja šljive

Ruževi boje šljive imaju karakterističnu tamno ljubičastu boju sa primesama crvene. Pogodni su za većinu nijansi kože – obezbeđujući izgled visokog kontrasta za one sa svetlim tenom i dajući onima sa tamnijom kožom dodatan dodir  glamura.

Boja mesa

Ovo je karmin stvoren za žene hladnog ili mešanog podtona kože. Lako se uklapa u svaki mejkap i svaki lični stil i podjenako otmeno izgleda na crvenom tepihu, koliko i u kancelariji. Kada se pominju luskuzne boje ruža, ne sme se izostaviti boja mesa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rosie HW (@rosiehw)

Vibrantno narandžasti

Ako vaša koža ima žute podtonove, možete koristiti svetlije i smelije narandže, a da ne nadjačate svoj ten. Bleda koža: narandžasta može da pruži istu boju kao crvena usana, ali je manje oštra za bledu kožu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zendaya (@zendaya)

Nude karmin

E, nude karmin je odlična opcija za sve žene. On usne sklanja u drugi plan tako da je jako važno kako ćete našminkati oči – to određuje ceo ton vašeg mejkapa ako je vaš izbor ova luksuzna nijansa ruža.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

 

Crveni ruž

Kažu: svako, samo se boja mora birati pažljivo. Klasičan crveni ruž, onaj koji označava klasu, ipak, najbolje nose dva tipa žena: one sa nešto tamnijom kožom i one sa izrazito svetlom kožom i kosom. Postižu se dva posve različita ali jednako moćna efekta.

Nežno roze

Bledo roze, nežno roze, baby roze – zovite ga kako želite ovakav karmin izgleda zaista luksuzno. Najbolje bi bilo kombinovati ga sa crnim ajlajnerom ili krajnje jednostavnom šminkom za oči. Obavezno nanesite rumenilo jer za razliku od klasičnih pink boja, ova ne ističe ten, naprotiv čini ga bledim.

jacoblund/istock/gettyimagesplus