Miss magazina L&Z: TAMARA SMILJKOVIĆ

by | 9 jula, 2009

Najbolji ženski magazin u regionu “Lepota i zdravlje” izabrao je svoju misicu i najlepšu kandidatkinju ovogodišnjeg izbora za miss Srbije. Tamara Smiljković je po mišljenju redakcije zaslužila da bude zaštitno lice avgustovskog broja, a mi vam donosimo njen mali intervju. I naravno čestitamo na laskavoj tituli!


lepota i zdravlje tamara smiljkovicŠta si pomislila kad si se probudila, prvog jutra posle izbora?
Prvo na svoju porodicu i prijatelje, od kojih sam dugo bila odvojena. Međutim, dani, koje sam provela na pripremama, na Kopaoniku, zauvek će mi ostati u divnom sećanju. Kad se na jednom mestu nađe toliko lepih i pametnih devojaka, atmosfera mora da bude fenomenalna.

Šta ti je bilo najteže na pripremama?
Prva dva dana su bila naporna, jer nismo imali predstavu kako će sve to izgledati. Čim smo se upoznale i stekle predstavu o svemu što nas očekuje, počele smo da istinski uživamo u svim aktivnostima. Ispostavilo se da ništa nije bilo ni približno toliko teško, koliko smo pomislile da će biti.

S koliko devojaka nameravaš da ostaneš u kontaktu?
S nekima sam razmenila brojeve telefona, a s nekima ću se „videti” na fejsbuku. Verujem da će druženje sa sedam-osam devojaka prerasti u veoma lepo prijateljstvo.

Da li si, od kad si se našla u finalu izbora za Miss Srbije, počela da sebe gledaš „drugim očima”?
Nije mala stvar biti među 27 najlepših devojaka Srbije. Sigurna sam da bi svaka devojka bila srećna, kad bi se našla na našem mestu. Činjenicu da je, od svih nas, magazin „Lepota i zdravlje” baš mene odabrao za „svoje lice”, doživljavam kao veliki kompliment.

 


LIČNA KARTA
Ime i prezime: Tamara Smiljković
Datum rođenja: 30. septembar ’90. godine
Visina: 177 cm
Škola: završila sam srednju tehničku, a sada sam dobila stipendiju za RNB koledž.
Mane/vrline: Brzo se vezujem za ljude, a to je – u današnje vreme – i mana i vrlina. Zbog te svoje osobine mnogo puta sam bila razočarana.
Sentimentalna situacija: imam dečka
Ambicije: uspešno bavljenje modelingom

 

Tekst: Brankica Treskavica

Tagovi: