Najbolje kombinacije boja za dekoraciju na letnjem venčanju

by | jul 5, 2023
dekoracija na letnjem venčanju

Planirate venčanje između maja i septembra? Predstavljamo neke od naših omiljenih kombinacija boja uz koje blista dekoracija na letnjem venčanju

Žive boje su najpopularnije za letnja venčanja, tako da o naše ideje za dekoraciju na letnjem vančanju uključuju mnoštvo svetlih i smelih paleta boja.

Uz koje boje oživi dekoracija na letnjem venčanju?

Kada je u pitanju izbor boja za venčanje, opšte pravilo je da vaša paleta treba suptilno da odražava estetiku i duh sezone. Za šeme boja za letnje venčanje, to podrazumeva nijanse inspirisane sunčanim vibracijama i energičnim raspoloženjem, na primer:

  • jarko ružičasta fuksija,
  • vesela žuta,
  • živahna narandžasta
  • osvežavajuća svetloplava.

Letnja sezona je takođe odlično vreme za uključivanje zemljanih paleta boja, jer se mnoga venčanja održavaju na otvorenom ili na neočekivanim lokacijama u prirodi. . Neutralne i prigušene boje, poput zelene žalfije, tamnocrvene, terakote i prašnjavo ljubičaste, najbolji su izbor za boho i rustične teme venčanja.

Konačno, nema ničeg elegantnijeg od klasičnog letnjeg venčanja – posebno ako se venčavate u bašti, seoskom klubu ili na krovnoj terasi koja zaustavlja dah. Za sofisticirane šeme boja za letnje venčanje, izaberite bezvremenske nijanse poput tamnoplave, rumeno ružičaste, lila i bledo puter žute.

Dekoracija na letnjem venčanju: Najbolje kombinacije boja

Pastelna dekoracija za letnje venčanje

Odaberite paletu inspirisanu dugom ako želite više od jedne boje. Ova pastelna kombinacija boja za venčanjenarandžaste, svetlo roze i ljubičaste je zabavna i razigrana.

Narandžasta i plava

Narandžasta i boja breskve mogu izgledati kao nezgodne boje za dekoraciju letnjeg venčanja, ali kada ih uparite sa klasičnim nijansama poput francuske plave, oni dobijaju potpuno novi izgled.

Šljiva, jorgovan i kajsija

Ova tamnoljubičasta nijansa se tradicionalno doživljava kao boja za jesenje venčanje, ali je zapravo odlična opcija i za letnja venčanja. Uparite je sa svetlom breskvom, jorgovanom i belom da biste osvetlili celokupnu paletu.

Pink, žuta i narandžasta

Boje inspirisane citrusima kao što su roze, žuta i narandžasta daju popriličnu izjavu. Ove svetle boje su hirovite i optimistične, tako da su odličan izbor ako želite da se zabavite tokom cele noći.

Zelena, bela i bakarna

Postignite modernu minimalističku atmosferu koristeći zelenu, belu i bakar kao boje za dekoraciju za letnje venčanje. Ovaj trio je jedna od najraznovrsnijih paleta boja – radi za skoro sve stilove u zavisnosti od specifičnog dekora koji koristite.

Romanno/iStock/GettyImagesPlus