Medifree – jedinstvena zdravstvena zaštita klijenata

by | novembar 8, 2010

Po prvi put u Srbiji, klijentima Eurobank EFG , koji su ujedno i vlasnici Euro PLATA Premija tekućeg računa omogućena je besplatna zdravstvena zaštita – Medifree program.

Medifree logo

Zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza, mali je procenat građana koji, u cilju prevencije zdravlja redovno odlaze na pregled kod lekara. Upravo zbog toga, Eurobank EFG koja u fokus svog odgovornog poslovanja stavlja očuvanje zdravlja, omogućila je svojim kljentima da unaprede svoju, i zdravstvenu zaštitu svojih porodica, i u saradnji sa Zdravstvenom ustanovom Bel Medic, osmislila jedinstvenu uslugu zdravstvenezaštite -Medifree.

Uz Euro PLATA Premija račun, besplatno lečenje

Medifree usluga, koja je po prvi put omogućena u Srbiji, namenjena je korisnicima Euro PLATA Premija tekućeg računa . Drugim rečima, svi korisnici Euro PLATA Premija tekućeg računa mogu u zdravstvenoj ustanovi Bel Medic da obave besplatne preventivne preglede u toku godine kod lekara određenih specijalnosti. Za dame, to su pregledi iz domena ginekologije, oftalmologije, opšte hirurgije, interne i opšte medicine sa EKG-om, dok su za muške korisnike ovog računa omogućeni besplatni pregledi kod interniste sa EKG-om, oftamologa, opšteg hirurga i lekara opšte medicine. Na preglede specijalista, dijagnostičke i terapijske procedure i stomatološke usluge, vlasnici Euro PLATA Premija računa, kao i članovi njihovih porodica imaju popuste od 15 do 20 odsto. 

Da bi aktivirali Medifree uslugu, vlasnici Euro PLATA Premija tekućeg računa treba da potpišu saglasnost u nekoj od filijala Eurobanke. Građani koji nisu vlasnici ovog računa mogu svoj Euro PLATA Premija tekući račun da otvore u bilo kojoj od 117 filijala Eurobank EFG.

 

medifree kartica

Dodatne usluge

Pored unapređenja zdravstvene zaštite, dodatne usluge korišćenja ovog računa su VISA revolving kartica bez troškova održavanja uz mogućnost plaćanja na rate , obaveštavanje putem SMS-a o svim promenama na računu ili kreditnoj kartici, trajni nalog za plaćanje/štednju, , kao i paket elektronskog bankarstva. Pored ovoga, svi kreditni proizvodi, gotovinski, potrošački i stambeni krediti u Eurobanci su za vlasnike Euro PLATA Premija tekućeg računa znatno povoljniji od standardnih.

 

Tagovi: