Miss sajta – TAMARA LAZIĆ!

by | jul 7, 2009

lepota i zdravlje misss srbije jelena markovic pratilje

MISS SRBIJE I PRATILJE: Jelena Marković, Jovana Biševac, Marijana Grgić


Na izboru za Miss Srbije 2009. u Centru „Sava“ pobedila je Užičanka Jelena Marković, ali su posetioci našeg sajta imali potpuno drugačije mišljenje o tome koja je devojka najlepša.

lepota i zdravlje miss tamara lazic

MISS SAJTA L&Z: Tamara Lazić


Naime, do samog završetka takmičenja vodila se rovovska bitka između miss Raškog okruga Tamare Lazić, devojke pod rednim brojem 26, i njene prve pratilje pod rednim brojem 3 – Dijane Milojković!

mis sajta lepota i zdravlje dijana milojkovic

MISS SAJTA L&Z, I PRATILJA: Dijana Milojković


Njihovi fanovi i poštovaoci zdušno su navijali i glasali za svoje favoritkinje do samog kraja, ali je titulu misice sajta Lepota i zdravlje za nekoliko glasova ipak odnela Tamara Lazić i mi joj ovim putem iskreno čestitamo, baš kao i lepoj Dijani!

Zvanična pobednica takmičenja, inače, ima 20 godina i rođena je u Požegi, studira na pravnom fakultetu, a kako kaže govori engleski, italijanski i ruski. Ona će u decembru predstavljati Srbiju na takmičenju za miss sveta koje se i ove, kao i prethodne godine održava u Johanesburgu u Južnoafričkoj Republici. Drugo mesto zauzela je Jovana Biševac, dok se na trećem našla Marijana Grgić.
Na takmičenju je učestvovalo 27 devojaka, a u žiriju su između ostalih bili i legende srpskog sporta Vlade Divac i selektor fudbalske reprezentacije Radomir Antić.

 

Tagovi: