Bjuti rituali na mlad Mesec su najnoviji holistički trend. Isprobajte i vi!

by | 23 jula, 2021
bjuti rituali na mlad mesec

Bjuti rituali na mlad Mesec su najnoviji trend, a evo i kako da ih primenjujete.

Mesečeva bjuti rutina postoji od davnina. Razlog se krije u tome što Mesec predstavlja moćno nebesko telo koje utiče na sva bića na planeti. Ono nas leči i pomaže nam da rastemo i sazrevamo. Kretanje Meseca utiče na naša tela, energiju i raspoloženje. Stoga ne čudi što postoji i nega u skladu s kretanjem ovog nebeskog tela.

Pročitajte i… Da li Mesec utiče na naše zdravlje?

Mesečeva voda je najbolji način da počnete da koristite Mesečevu energiju u svom bjuti režimu. A što je najbolje od svega, nije skupa i lako se pravi. Na taj način u svoju rutinu unosite prirodne energije i ritmove univerzuma. A, budući da se ljudska bića sastoje od 60% vode, ovo je i sjajan način da u svoju velnes rutinu uvrstite i duhovnu higijenu. Energija meseca podmlađuje, oživljava i leči našu kožu, kao i našu auru, kažu zagovornici upotrebe mesečeve vode u nezi. Skeptični ste? Probajte, ne košta vas ništa, pa ćete znati da li je ovaj ritual za vas.

Bjuti rituali na mlad Mesec: Kako napraviti Mesečevu vodu?

Prvo, odlučite šta želite da postignete ovom vodom. Energiju Meseca ćete najbolje iskoristiti kada je on u „mladoj“ fazi. Kada je pun, tada je vreme da se vaša koža odmori.

Obratite takođe pažnju na horoskopski znak u kojem je Mesec. Na primer, kada je Mesec u znaku Bika ili Vage, nemojte sprovoditi ovu bjuti rutinu. Za oživljavanje kože najbolji je period kada je Mesec u Strelcu.

U staklenu čašu, teglu ili šolju sipajte vodu iz česme i stavite kraj prozora. Možete vodu ostaviti i napolju. Ostavite posudu pod mesečinom od 12 do 24 časa i voda će apsorbovati energiju Meseca.

U vodu možete staviti amestit (za isceljenje) ili rozenkvarc (za ljubav prema sebi). To će dati posebnu energiju samoj vodi. Isto tako, u vodu možete dodati i ružinu vodicu ili esencijalna ulja po želji i/ili potrebama vaše kože.

Natural Health Oleg Lyfar/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.