Da li želite da se osećate zen i oterate stres i strah?

by | oktobar 13, 2023
preparat protiv stresa, anksioznost i stres

Opterećenost brigama i stahom ume da parališe i stvori poteškoće u svakodnevnom životu. Zar ne bi bilo lepo osećati zen i raspoloženo?

Mnogo osoba se žali da je stalno pod stresom, da ima epozide anksioznosti i da prosto ne stiže da procesuira i izbalansira neke stvari. A, kada je organizam dugo pod stresom, to ostavlja posledice.

Da li želite se osećate zen i živite punim plućima?

Ako ste stalno umorni,dekoncetrisani, bezvoljni ili bez nekog posebnog razloga osećate nemir, velika je verovatnoća da ste pod konstantnim stresom. Radi sebe, ali i okruženja trebalo bi ga se osloboditi i pospešiti veči nivo „hormona sreće“, poput serotonina i domapina.
Pomoć može da stigne iz prirode jer postoje biljke koje jačaju otpornost tela na stres i one se nazivaju adaptogeni ili anksiolitici koji smiruju opuštaju, kao i oni koji popravljaju raspoloženje.

Kako da se opustite

Jednostavno i to na potpuno prirodan način. Kanadski preparat Zen +, proizvođača 88 Herbs”. Naime, radi se o jedinstvenoj biljnoj mešavini koja pospešuje proizvodnju gama amino-buterne kiseline (GABA), serotonina i dopamina. Pojedine biljke u ovoj mešavini opuštaju, eliminišu stres i bezrazložne strahove.

Druge pak poboljšavaju raspoloženje i jačaju samopouzdanje tako što povećavaju nivoe neurotransmitera GABA, serotonina i dopamina u mozgu. A, kao treće, pojedine bilje jačaju koncetraciju i fokus. Osim toga, ove biljne mešavine ne izazivaju pospanost. I rezultat je neverovatan.

Kanadski preparat Zen+

Kanadski preparat Zen +

Ponovo se javlja osećaj sreće, lakoće, dobro raspoloženje, samopouzdanje i hrabrost. Zar nije lepo ponovo osetiti ritam života i radovati se svakom novom danu.

Zen + je moćna mešavina koja pomaže da se:

  • Oslobodite stresa
  • Opustite
  • Presanete da budete zabrinuti
  • Pojačate fokus
  • Poboljšate koncentraciju
  • Prestanete da budete paranoični
  • Osećate srećnim

Nikolin put od anksionosti do samouverenosti

Nikola Škobo iz Sekretarijata za kulturu Uprave grada Beograda, kaže da mu se život promenio za 180 stepeni nabolje kako je počeo da uzima preparat Zen +.
Odmah po završetku fakulteta dobio je posao, ali je već nakon izvesnog vremena osetio sve nedaće koje donose hronični stres.
Odnosi među zaposlenima na mom tadašnjem radnom mestu nisu bili zadovoljavajući, a osim toga imao sam mnogo posla. Kada sam ušao u drugu, treću, četvrtu godinu aktivnog poslovnog angažmana, sve više sam uviđao da mi treba određena pomoć. Osećao sam i fizički i mentalni umor , zbog toga mi se stalno spavalo na poslu. Paralisao me je stres praćen određenim nivoom anksioznosti.“

Ekonomista Nikola Škobo Kanadski preparat Zen + me je preporodio i ponovo živim punim plućima

Spas je pokušao da pronađe u raznim suplementima koji mu nisu doneli željene rezultate sve dok mu nije došao u posetu rođak iz Kanade.
„Moraš da probaš ove tablete, mnogo su dobre, a pritom su potpuno prirodne’, govorio mi je. Pio sam ih po uputstvu – sedam dana korišćenja pa sedam dana pauze. Nisam primetio bitne promene, ali sada, kada sam ih ugledao u Biljnom centru Magično bilje i ispričao svoje iskustvo, farmaceuti su mi predložili da ih sada pijem svaki dan bez pauze. ‘Preparat mora da deluje, proglašen je za Preparat godine protiv anksioznosti u svetu’. Ponovo sam ga uzeo. Preparat Zen + me je preporodio i ponovo živim „punim plućima“.

ZEN+ možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Ili naručiti telefonom: 011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782 ILI PUTEM ONLINE SHOPA na sajtu: magicnobiljeshop.com

https://magicnobiljeshop.com/proizvod/zen/
PeopleImages / gettyimages.com, Magicno bilje shop