Ne, nisu čučnjevi: Desetominutni trening za zadnjicu (video)

by | oktobar 19, 2020
Trening za zadnjicu

Trening za zadnjicu koji možete da radite u svom toplom domu

Polako ulazimo u hladniju sezonu u godini, koja znači više sedenja i mirovanja. One koji redovno treniraju to neće tako lako omesti, ali ostali koji upadnu u „zimski san“ kako dođe hladije vreme mogu da trpe zbog manjka aktivnosti.

Kada pričamo o izgledu dama tada posebno „stradaju“ mišići guze. Ovaj deo tela koji želimo da bude zategnut i fit najviše trpi i omiljeno je „stanište“ celulita. (Pročitaj: Šta je celulit, zašto je njegova pojava normalna i kako ga se rešiti)

Naravno, i teška i masnija hrana koju konzumiramo u hladnijoj sezoni godine igra veliku ulogu u izgledu našeg tela, pa iako nemate problema sa viškom kilograma povedite računa i hranite se zdravo kako vas manjak kretanja ne bi iznenadio i kako bi vaše telo ostalo fit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on


Kako bismo vam pomogli u tome da budete zadovoljne svojim izgledom danas vam donosimo trening za zadnjicu za koji vam treba samo 10 minuta i koji možete da radite u svom toplom domu. Iako su čučnjevi najčešća asocijacija na trening kada pričamo o vežbama za gluteus, postoje i brojne druge metode koje su učinkovite i delotvorne. (Pročitaj: Da li je treniranje sa upalom mišića dobra ideja?)

U nastavku pogledajte efikasan trening sa kojim, uz pravilnu ishranu rezultati neće manjkati.

Pogledajte trening za zadnjicu od 10 minuta za sve one koji ne vole da rade čučnjeve:

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images