Potaž od graška sa francuskim pecivom!

by | 30 septembra, 2019

Važno je da s vremena na vreme pojedemo obrok na kašiku i okrepimo svoj organizam, zato smo za vas danas pripremili recept za ukusni potaž od graška.

Sastojci:

250 g graška

pola glavice karfiola

1/4 crvenog luka

čen belog luka

peršun,

so, biber

maslinovo ulje

Priprema: 

Na malo maslinovog ulja prodinstajte crni i beli luk. Zatim nalijte vodom i dodajte grašak i karfiol. Kuvajte oko 10 minuta. Kada povrće bude gotovo ispasirajte ga u blenderu i zalinite po ukusu. Dekorišite peršunom ili svežom nanom! Preporuka: servirajte sa francuskim pecivom sa makom!

Pročitati i … #beleškeizkuhinje: Supa za doručak? Obavezno probajte a evo i zašto…

Foto: Pixabey

 

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.