Recept ruskog naučnika: 4 kašike dnevno i rak se sam povlači!

by | avgust 22, 2015

Ovaj lek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog, mnogi predstavljaju kao revolucionaran lek, kojim su navodno na hiljade ljudi izlečeni od raka.

Članak se nastavlja posle reklama

„To je hrana za lečenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče“, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski.

Tajna je u tome što ova smesa navodno čisti vene, leči srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege. Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je reč o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka!

Sastojci:
– 15 svežih, zdravih BIO limuna
– 12 glavica svežeg belog luka
– 1 kg domaćeg meda
– 400 g proklijalog žita (mlada zelena pšenica)
– 400 g svežih oraha

Članak se nastavlja posle reklama

Priprema proklijale pšenice: Staviti 400 g pšenice u prokuvanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Posle 10 – 12 sati, preko čiste gaze ocediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procediti kroz gazu.

U posudi ostaviti oceđenu pšenicu da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.

Članak se nastavlja posle reklama

Priprema leka: Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti 5 limunova sa koricom, pa sve zajedno izmešati. Od ostalih 10 uzeti samo sok i pomešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duže mešati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

Primena: Ova hrana uzima se 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja. Ako je koristite za lečenje raka, uzimajte jednu do dve kašike svaka 2 sata. Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlečenje od raka, očuvanje svežine tela, mladosti i energije.

Članak se nastavlja posle reklama

„Ovaj lek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda, koje održavaju telo zdravim, a dovodi i do izlečenja od raka u potpunosti“, istakao je doktor.

Pročitajte i.. Revolucionarno otkriće: Otrov morskih pužeba kao lek za rak?

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: