Ženske priče – Bez straha od osude i krivice – #pričeiznutra

by | 21 jula, 2020

U saradnji s kompanijom Libresse portral lepotaizdravlje.rs u narednim mesecima vodiće vas na jedno posebno putovanje: kroz priče o kojima se ne priča, a koje vas muče i grizu toliko da želite da na sav glas vičete.

A to je naša želja – da vas čujemo, da se oslobodite pritiska i tenzije, da zajedno sa nama srušite tabue i budete slobodne!

#pričeiznutra – vaše pravo da život koji živite ne bude više obavijen velom tajne, upakovan u stid, bremenit problemima

Pozivamo vas da se uključite u inicijativu #pričeiznutra, gde ćemo zajednički proći kroz teme koje se tiču skoro svake žene, gde ćemo zajednički odbolovati svaki bol, gde ćemo kroz vaša iskustva pomoći drugim ženama da shvate da nisu usamljene i da je lakše o svemu govoriti otvoreno i bez zadrške.

O čemu ćemo pričati kroz #pričeiznutra?

Kompanija Libresse i portral lepotaizdravlje.rs vas pozivaju da nam ispričate svoja iskustva o porođaju, endometriozi, pobačaju... Da se oslobodite stigmi koje vam društvo nameće, da prestanete da se osećate krivima i da kažete ne stidu!

U akciju koju uz pomoć kompanije Libresse pokrećemo uključiće se i mnoge poznate ličnosti, influenserke… jer, svaka žena je samo žena – s istim problemima koji je muče.

Kroz hešteg #pričeiznutra potrudićemo se da vam ovo putovanje do oslobođenja od tereta tajni bude što lakše – jer “o takvim stvarima se ne priča” – je samo fraza koja više ne sme da postoji u 21. veku!

#pričeiznutra – vaše pravo da podelite priču koja vas tišti i muči

Možete nam pisati putem mejla [email protected] (subject: Za #pričeiznutra) i poslati svoju priču (ili zakazati razgovor s novinarkom) o problemu kroz koji prolazite.

Na ovaj način ćete prvenstveno pomoći sebi, ali se i povezati sa drugim ženama koje se nalaze u sličnoj situaciji.

Vaše priče biće objavljene u naredna tri broja našeg magazina, kao i na našem portalu lepotaizdravlje.rs.

Poštovaćemo vašu privatnost, ali i vašu iskrenost i potrebu da najzad iskažete ono što vas muči, barem na ovaj način.

Zato je važno da #pričeiznutra postanu pokret koji će pomoći mnogima, koji će učiniti da izađemo iz mraka tabua i da svetu kažemo da intimno zdravlje žene nije tema o kojoj se ne govori!

Kompanija Libresse i portal lepotaizdravlje.rs vas zato pozivaju da se pridružite inicijativi #pričeiznutra, jer samo zajedno možemo pobediti predrasude i osloboditi se stida.

Pogledajte ovaj kratak video, gde su u samo tri minuta spakovane sve emocije, sva ljubav, strast, ali i sav bol, patnja, strepnja i strah…. sve ono što SVAKA OD NAS preživljava i doživljava.

Jer, #pričeiznutra su mikrokosmos svake žene, svet u kojem živimo, rađamo se, odrastamo, volimo, smejemo se i plačemo

Zato budite jedna od nas, jedna od žena u pokretu koji oslobađa – #pričeiznutra

Lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty