Doterala liniju nakon porođaja: Kako je Kim smršala čak 20 kilograma

by | april 7, 2016

Iako već duži period slavna starleta ima problema sa osciliranjem težine, ovog puta nas je pozitivno iznenadila…

Ljubav prema hrani Kim nikada nije krila ali izgleda da se ovaj put “dozvala pameti” i nakon druge trudnoće izgubila neverovatnih 20 kilograma.

Pročitajte i… Za zadnjicu kao Kim Kardašijan radite ovakve vežbe

Brza hrana i neodoljiva potreba za slatkim zalogajima od čokolade razlozi su zbog kojih je u drugoj trudnoći dobila nešto više od trideset kilograma.

Kako izgleda ova dijeta, te i plan ishrane pogledajte na sledećim stranama…

Rijaliti zvezda otvoreno je rekla da je ovo režim Atkinsonove dijetu, koja se bazira na niskom unosu uglljenih hidrata.

– Sve vrste mesa
Junetina, piletina, teletina, svinjetina, jagnjetina, guska, patka, ćuretina, sve vrste iznutrica, divljač na sve načine-osim pohovana- kuvano, pečeno, roštilj, možete jesti i čvarke ali bez hleba, sušeno meso, kobasice osim viršli, sve vrste narezaka.

Pročitajte i… Zdrav doručak: 3 najvažnija pravila za brz gubitak kilograma

– Sve vrste ribe
Morske ribe, slatkovodne ribe, sve vrste ribljih konzervi.

– Sve vrste salata
Sveža zelena, paprike, sveže ili pečene, paradajz, krastavci, sveže zelje ili kiselo, salata od morskih plodova, salata od luka, sveži spanać.

– Jaja

Šta još podrazumeva ova dijeta pogledajte na sledećoj strani… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

– Povrće
Karfiol, blitva, spanać, praziluk, kelj, luk, zelje, artičoke, patlidžan, šargarepa, peršun, celer, rotkvice, pečurke.

Pročitajte i… 5 osnovnih pravila mršavljenja: 3 kilograma manje za samo 10 dana

– Mleko i mlečni proizvodi
Pod uslovom da količina ugljenih hidrata u ukopnom zbirnom unosu ne bude veća od 15 gr dnevno

– Pića
Mineralna voda, limun, crna kafa, sve vrste čaja bez šećera, pola litre belog vina ili 1 litar gemišta ali nakon 6. dana dijete.

Uz to, Kim redovno vežba, a često odlazi i na jutarnji džoging, ali i dnevne šetnje sa svojim mališanima.

Tagovi: