Ovu smrtonosnu bolest možete izlečiti za tri sata! Evo i kako…

by | 22 maja, 2016

Osmi po redu uzrok smrti širom sveta jesu upala pluća i grip.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Konvencionalna medicina protiv gripa preporučuje vakcine, ali problem je što one ne daju nikakve rezultate. Zapravo, te vakcine samo slabe imuni sistem, naročito ako uzmete u obzir da one sadrže razne toksične supstance poput žive, aluminijuma i formaldehida.

Pročitajte i… Kašalj nije uvek bezazlen: Pogledajte kojih 6 bolesti (možda) krije!

Takođe, najsmrtonosniji oblik upale pluća, virusna pneumonija, obično se leči antibioticima iako su oni neefikasni protiv virusa.

Srećom, postoji prirodno rešenje koje konvencionalna medicina ignoriše već decenijama a koje je pročitajte na sledećoj strani…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Dr Frederik Klener i još neki lekari su četrdesetih godina uspeli da izleče preko 30 različitih bolesti (uključujući i upalu pluća) pomoću dovoljne količine vitamina C.

Bilo koji lekar vam može reći da antibiotici ne pomažu kod virusnih infekcija. Međutim, vitamin C vam može i te kako pomoći, i to bez da utiče na vašu crevnu floru.

Lekar Endrju Soula preporučuje uzimanje 2 g vitamina C na svakih 6 minuta. On kaže da za samo tri sata dolazi do smanjenja simptoma pneumonije. Naravno, uzmite u obzir da nisu svi suplementi vitamina C isti. Neki se prave od kukuruza, i to od GMO kukuruza.

Pročitajte i… Naučite da razlikujete grip i prehladu

Takođe, morate znati da oralno unošenje velike količine vitamina C može dovesti do dijareje.

Svaka osoba drugačije reaguje na vitamin C i na upalu pluća, a najbolju dozu za unos vitamina C vam može preporučiti vaš lekar.

Ako vitamin C unosite iz limuna, vodite računa da koristite organski limun.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.