Categories Vesti

Lepota i zdravlje na promociji nove TV serije

U otmenoj i vrlo prijatnoj atmosferi u subotu, tačno na dan početka drugog dela snimanja, održana je promocija nove serije Dragana Bjelogrlića “Senke nad Balkanom”, koja će se na RTS-u prikazivati od jeseni. Zvanice, među kojima je bilo mnoštvo ljudi iz kulturnog i javnog života, uživale su u hotelu “Square Nine” u dobrom vinu i druženju sa ekipom serije. Lepom ugođaju dodatno je doprinela muzika iz starih filmova, koju je savršeno svirao gudački kvartet.

Foto: Promo

Kako je promocija organzovana u okviru Festa, otvorio ju je Jugoslav Pantelić, nakon čega su se prisutnima obratili direktor Javnog servisa Dragan Bujošević, a onda i idejni tvorac, reditelj i protagonista serije “Senke nad Balkanom” Dragan Bjelogrlić, koji je najavio desetominutni “trejler” montiran od 60 posto, do sada, snimljenog materijala.

Foto: Promo

Jaka glumačka postava, predvođena najzvučnijim imenima naše glumačke scene, poput Nikole Đurička, Nenada Jezdića, Branimira Brstine i Srđana Žike Todorovića, upotpunjena talentovanim mladim glumcima, kao što je Andrija Kuzmanović, sama po sebi obećava dobar igrani program. Nakon odgledanog trejlera shvatili smo da je tu reč o više nego dobrom i vrlo intrigantnom političkom trileru domaće produkcije, koji izgleda svetski.

Foto: Promo

Radnja serije počinje da se dešava 20-ih godina prošlog veka. Sudeći po onome što smo videli, očekuje nas vrlo uzbudljiva televizijska jesen na RTS-u, uz seriju “Senke nad Balkankom”.

Pročitajte i … Susret Lepote i zdravlja sa divom Monikom Beluči

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA